Göztepe kaç transfer yapacak? İlhan Palut'tan açıklama...

27.08.2020 - 11:42 | Son Güncellenme: 27.08.2020 - 11:44

Yeni sezona hazırlanan Göztepe'de teknik patron İlhan Palut, transfer konusunda açıklama yaptı. Göztepe kaç transfer daha yapacak? İlhan Palut'un takviye yapılmasını istediği mevkiler hangileri?

Göztepe, yeni sezon öncesinde Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdürüyor. İzmir ekibinin teknik patronu İlhan Palut, transfer çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Göztepe kaç transfer yapacak? İlhan Palut hangi mevkilere transfer istiyor? Detaylar haberde…

İlhan Palut, transfer çalışmaları hakkında konuştu

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut, yeni bir yapılanma içinde olduklarını anlattı ve belirlediği mevkilere transfer yapılması gerektiğini ifade etti.

Göztepe, hangi mevkiye, kaç transfer yapacak?

Palut, “Tabii ki transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Derlediğimiz isimler üzerinde görüşmelerimiz sürüyor. Mevki olarak kaleci, stoper ve orta sahada 8 numara transferimiz olacak. Kanat oyuncusu alacağız ve tabii ki bunlar birinci derece önemli. Ondan sonra da belki bir sol bek alternatifi transferle de transfer çalışmalarımızı kapatmış olacağız. Transferlerin bir an evvle takıma katılıp tam kadro sezona hazırlanmayı istiyoruz ama bazen özellikle bu kısa süreçte istediğimiz gibi ilerleyemeyebiliyor. Burada biz hata yapmak yerine sabırlı olmayı tercih ediyoruz. Mutlaka gerekli takviyeleri yapacağız, sezona hazır bir Göztepe olarak başlayacağız. İnşallah iyi görüntü sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

“Göztepe’yi yukarı hedeflere oynatmak istiyoruz”

Göztepe’nin bu sezonki hedeflerine de değinen ve takımın ligin üst sıralarında olmasını istediklerini kaydeden İlhan Palut, iyi bir takım oluşturmaya çalıştıklarını da şu sözlerle anlattı:

“Her zaman başarıyı isteyen, kovalayan bir kulüp Göztepe. Benim de bireysel motivasyonum bu yönde. Gelebileceğimiz en yüksek noktaya gelmek istiyoruz. Göztepe’yi yukarı hedeflere oynatmak istiyoruz. Camiasıyla, taraftarıyla, tarihiyle çok saygı duyulan bir ekibiz zaten buna oynadığı futbolla, futbol takımıyla da saygı duyulmasını istiyoruz ve böyle bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Zaten böyle iyi bir takım oluşturduğumuz zaman sonuçları da gelecektir. Biz de inşallah üst sıralardaki yerimizi alacağız diye düşünüyorum.”

Senin için hazırladığımız haberler