Göztepe kazanmayı 'ertelemedi'

17.03.2020 - 22:11 | Son Güncellenme: 17.03.2020 - 22:11

TFF Süper Lig'in 21. hafta erteleme mücadelesinde Göztepe, sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası Göztepe teknik sorumlu Ersan Parlatan yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Oyuncularımın hepsini kutluyorum"

Parlatan, "3 maç kazanamamak, gol atamamak sıkıcı bir durum. Psikolojik olarak baskı da yaratıyor. Oyun içerisinden gol atamıyor olmamız stres etkisi yarattı. Bugün oyuncuları kutlamak lazım. Bunu sahaya yansıtmadılar. İlk yarıda hakimiyet bizdeydi. Yalnız son paslarda işi iyi yapamadık. İkinci devre bunun böyle olması gerektiğini, 3. bölgede de daha iyi olmamız gerektiğini söyledik. Oyuncular da bunu iyi yansıttılar. Golü de buluncu güven geldi. Rahatladılar. Ondan sonra iyi pozisyonlara girdik. 2. golden sonra rahatladık. Net pozisyonlar yakaladık. Çok mutluyuz Bizi biz yapan bir futbol oynadık. Oyuncularımın hepsini kutluyorum." dedi.

Göztepe'nin hedefleri neler?

Parlatan, "Son 3-4 hafta Avrupa kupalarından uzaklaştık. Daha o seviyeye gelemedik takım olarak. Bunda korkulacak bir şey yok. Bunun doğrultusunda çalışmamız lazım. Şu aşamada bence daha erken. Daha çalışmamız lazım. Umuyorum ki ileriki zamanlarda Avrupa kupalarını zorlayacağız."ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler