Göztepe, liderlik fırsatını kaçırdı

13.12.2015 - 11:42 | Son Güncellenme: 13.12.2015 - 11:42

PTT 1. Lig'de son 3 maçını galibiyetle kapatan Göztepe, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la berabere kalarak 15. haftayı lider tamamlama şansını kaçırdı.

Ligde art arda aldığı 3 mağlubiyetin ardından 3 maçını kayıpsız geçen Göztepe, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la golsüz berabere kaldı. Bu sezon 4. beraberliğini alan ve puanını 25'e çıkaran sarı-kırmıızlı ekip, dünkü olası 2 farklı galibiyetinde averajla liderliğe yükselecekti.

Sarı-kırmızılı ekip ilk devrenin son iki maçında Alanyaspor ve Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak.

Günü izinli geçirecek Göztepe, yarın Alanyaspor maçı hazırlıklarına başlayacak.

Göztepe'de cezalı duruma düşen Emre Aygün ve Giray Kaçar 18 Aralık Cuma günü oynanacak Alanyaspor maçında forma giyemeyecek.

- Futbolcuların görüşleri
Göztepeli oyuncu Mehmet Erdem Uğurlu, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında galibiyet serilerini sürdürmek istediklerini ancak zorlu bir rakiple mücadele ettiklerini belirtti.

Rakiplerinin futbol oynamak istediğini kaydeden Mehmet Erdem Uğurlu, "Maç boyunca iki takım da net pozisyonlar yakaladı, kazanmak istiyorduk olmadı ama bu ligde deplasmanda alınan 1 puan da çok önemli" dedi.

Kaleci Oğuzhan Bahadır ise istedikleri oyunu tam olarak sahaya yansıtamadıklarını ancak iyi mücadele ettiklerini belirterek, "Maçtan sonra bizleri yanına çağıran ve her koşulda bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler