Göztepe maçı öncesi 1,5 saatlik görüşme! Mesut Özil...

28.11.2021 - 08:33 | Son Güncellenme: 28.11.2021 - 08:41

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Göztepe maçı öncesinde Mesut Özil ile 1.5 saat özel olarak görüştü.

Göztepe maçı öncesi 1,5 saatlik görüşme! Mesut Özil...

Buzlar eridi

Pereira ile Mesut Özil arasındaki buzlar Galatasaray ile oynanan derbi sonrasında eridi... Sarı- Lacivertliler'in dünyaca ünlü yıldızı Mesut Özil, Galatasaray maçındaki performansı ve attığı gol ile Portekizli çalıştırıcının da ön yargısını kırmış oldu. Pereira bir anlamda ona zeytin dalını uzattı.

"Maksimumunu vermelisin"

Fotomaç'ın haberine göre; Pereira'nın Mesut Özil ile önceki gün 1.5 saat özel olarak görüştüğü ve bu görüşmede, "Ligin geri kalan bölümünde senden maksimum şekilde faydalanmak istiyorum" dediği öğrenildi...

Mesut Özil'in morali zirve yaptı

Mesut Özil'in hocasının söylediği sözler sonrasında moralinin daha da yükseldiği belirtildi. Bu arada teknik direktör Vitor Pereira, hafif sakatlığı bulunan Mesut Özil'in Göztepe maçına sorunsuz hazır olması için direktif verdi.

Derbi sonrası Pereira'ya teşekkür etti

Galatasaray galibiyetini Fenerbahçe camiasına hediye ettiklerini söyleyen Mesut Özil, "Ben Fenerbahçe ile büyüdüm. Küçüklüğümden beri maçları izlerdim, allah nasip etti ve buraya geldim. Burada gol atmak beni çok mutlu etti. Hocam ve herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Bu sezon 5 gol attı

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 14 maça çıkan tecrübeli yıldız bu maçlarda 5 gol atarken bir de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler