Göztepe maçında Ali Koç'a saldıran şahıs gözaltına alındı

18.08.2024 - 00:26 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 00:33

Trendyol Süper Lig'de 2-2 biten Göztepe - Fenerbahçe maçında Ali Koç'a saldıran akreditasyon kartlı kişi gözaltına alındı.

Göztepe maçında Ali Koç'a saldıran şahıs gözaltına alındı

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 2. haftasında Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan Göztepe-Fenerbahçe maçında tansiyon yükseldi. Deplasman tribününe giremeyen taraftarlar olduğu için o bölüme giden ve desteğini gösteren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yabancı madde yağdı. Yüzüne yabancı madde isabet eden Başkan Koç, Göztepe akreditasyonlu bir şahıs tarafından itilerek yere düştü.

Ali Koç'a saldıran akreditasyon kartlı kişi gözaltına alındı.

Akreditasyon kartlı şahıs gözaltına alındı

Ali Koç saha kenarında yere düştükten sonra tribünden bir kişi sahaya girerek saldırdı. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Ali Koç'a saldıran akreditasyon kartlı şahıs gözaltına alındı.

Yabancı madde yağdı

Deplasman tribününe giremeyen taraftarlar olduğu için o bölüme giden ve desteğini gösteren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a yabancı madde yağdı.

Kadir Sağlam, oyunu durdurdu

Tribünlerden atılan su şişesi Ali Koç'un yüzüne isabet etti. Devamında arkasından gelen ve kim olduğu henüz belli olmayan birisi tarafından itilen Ali Koç, yere düşerken yabancı madde yağmaya devam etti. Göztepe tribünlerinden Ali Koç'un aleyhine yoğun tepki gösterilirken karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam, oyunu kısa bir süreliğine durdurdu.

Tutuklanıp polisler tarafından karakola götürüldü

Olayların durulmasının ardından Ali Koç, tekrar protokol tribünündeki yerine geçti. Sahaya inen ve Ali Koç'u itip yere düşüren Göztepe akreditasyon kartlı kişi, tutuklanıp polisler tarafından karakola götürüldü.

Ali Koç'a saldıran kişi için flaş iddia

Öte yandan Sözcü'den Ümit Genç'in haberine göre Ali Koç'a arkadan iterek saldırı gerçekleştiren şahıs Fatih Özkan'ın 1 yıl önce Göztepe-Altay derbisindeki büyük olaylar sonrası 'kasten öldürmeye teşebbüs suçuna yardım'dan cezalandırılması talep edilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler