Göztepe, Wilker Angel, François Moubandje, Atınç Nukan'ı Kadroya Almadı

Akın Ungan
19.03.2022 - 14:19 | Son Güncellenme: 19.03.2022 - 14:30

Alanyaspor ile karşılaşacak olan Göztepe, sakatlığı bulunan Wilker Angel, François Moubandje ve Atınç Nukan'ı maç kadrosuna alamadı. Kulüp açıklama yaptı.

Göztepe, Wilker Angel, François Moubandje, Atınç Nukan'ı Kadroya Almadı

Spor Toto Süper Lig'de düşme hattından çıkarak, lige tutunmak isteyen Göztepe, Alanyaspor karşısında zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Mücadele öncesi Göztepe Kulübü'nden kadroya alınmayan oyuncular hakkında bilgilendirme geldi.

Sakatlıklar izin vermedi

Maç kadrosuna alınmayan oyuncular hakkında kulüp, şu şekilde açıklama yaptı: "Sağ uyluk üst kas yırtığı sebebiyle sezonun kalan maçlarında görev alamayacak olan Wilker Angel, sağ uyluk hamstring kas yaralanması bulunan François Moubandje ve sol dizinde kemik ödemi tespit edilen Atınç Nukan maç kadrosunda yer almadı."

2 oyuncu kart cezalısı

Göztepe'de Berkan Emir ile Aytaç Kara, Trabzonspor karşısında 4-2 mağlup olunan mücadelede gördükleri sarı karttan dolayı Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

İlgini Çekebilir
Arda Güler neden Ümit Milli Takım kadrosuna alınmadı? İşte yanıtı...
Habere Git

Göztepe ligde kaçıncı sırada?

İzmir temsilcisi Göztepe, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de kötü bir sezon geçiriyor. 29 karşılaşmada 7 galibiyet elde eden takım, 6 beraberlik ve 16 mağlubiyet aldı. Şu ana kadar 27 puan toplayan ekip, ligde 18. sırada, küme düşme hattında yer aldı.

Senin için hazırladığımız haberler