Sakaryaspor - Göztepe 0-1

Feride Kara
14.08.2022 - 22:15 | Son Güncellenme: 14.08.2022 - 22:21

Spor Toto 1.Lig’in ilk haftasında Sakaryaspor, Göztepe ile karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi deplasmanda attığı tek golle üç puanı hanesine yazdırdı

Sakaryaspor - Göztepe 0-1

11 yıl aradan sonra 1.Lig’e yükselen Sakaryaspor, ilk maçında Göztepe ile karşı karşıya geldi. İzmir temsilcisi maçı 1-0 kazanarak üç puanı aldı. 

 

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

Dk. 31- Burak Süleyman’ın kornerden içeri kestiği ortada Ümit Kurt'un kafa vuruşunda top auta gitti.

Dk. 19 Göztepe’de Romal Jordan Palmer sarı kart gördü.

Dk.12 GOL- Konuk takım Göztepe maçın ilk atağında golü buldu. Sağ kanattan gelişen Göztepe atağında Kenneth Obınna Mamah ceza sahası içinde düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

Dk. 39- Göztepe Yasin Öztekin’in ceza alanında buluştuğu top sert bir vuruş yaptı, kaleci Cihan Topaloğlu gollük pozisyonu çıkardı. Sonrasında Kerim Alıcı boş pozisyonda topu dışarı vurdu.

Maçtan dakikalar (İkinci yarı)

OZAN SOL KIRMIZI GÖRDÜ: Sakaryaspor'da 60'ncı dakika oyuna giren Ozan Sol 64'te rakibine yaptığı sert müdahale ile kırmızı kartla oyundan atıldı.

Dk 60- Sakaryaspor’da Hakan Yavuz’un yerine Michal Nalepa, Burak Süleyman’ın yerine Ozan Sol 60. dakikada oyuna dahil oldu.

Dk. 69- Göztepe bir kez daha gole yaklaştı. Ceza sahası ön çizgisinden David Tijanic’in şutu direğin dibinden auta gitti

90+6’da Sakaryaspor durumu 1-1’e getirdi. Ancak VAR incelemesinin ardından Kabongo Kasongo ‘nun kaleci Ekrem Kılıçarslan’a faul yaptığı gerekçesiyle gol iptal edildi.

 

Senin için hazırladığımız haberler