Göztepe Teknik Direktörü "Acil şekilde galibiyet almamız lazım"

Akın Ungan
19.12.2021 - 19:01 | Son Güncellenme: 19.12.2021 - 19:06

Kendi evinde Fatih Karagümrük'e 1-0 kaybeden Göztepe'de teknik direktör Nestor El Maestro, açıklamalarda bulundu.

Göztepe Teknik Direktörü "Acil şekilde galibiyet almamız lazım"

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta müsabakalarında Göztepe, Fatih Karagümrük'ü evinde ağırladı. Ev sahibi ekip, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. Kritik mücadeleden sonra Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro, basın mensuplarının karşısına geçerek, soruları yanıtladı.

"Şu anda kötüyüz"

Ligde topladığı 14 puan ile 18. sırada yer alan Göztepe, düşme potasından bir türlü kurtulamıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü, konuyla ilgili, “Enteresan bir maçtı. Analiz edebileceğimiz ve üzerine konuşabileceğimiz çok fazla şey var. Ama bütün bunların haricinde şu anda bizim bulunduğumuz durumda en önemli olan şey sonuç. Bu bizim için her şey. Bugünkü sonuç bizim için kötü. Biz de bu durumdan dolayı şu anda kötüyüz." ifadelerini kullandı.

"Bu oyunculara ve sisteme güveniyorum"

Göztepe'ye güvendiğini vurgulayan teknik adam, "Hep beraber olup, kafamızı kaldırıp iyi sonuçlar almak için çabalamalıyız. Ben kendi adıma takım içerisinde gereksiz değişiklikler yapmaktan uzak durmam gerekiyor. Çünkü; bu oyunculara ve bu sisteme güveniyorum. Bu oyuncularla bu şekilde saha içerisinde galibiyete en yakın olabilecek pozisyonda olabileceğimizi hissediyorum. Daha farklı oyuncu ve 11’lerle belki de galibiyetten daha fazla uzakta olabiliriz. Hep beraber olmamız gereken bir zaman. En acil şekilde galibiyetler ve puanlar almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler