Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş Radyospor'a konuştu!

18.10.2018 - 18:46 | Son Güncellenme: 18.10.2018 - 18:46

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Radyospor'dan Özgür Sancar'a konuştu!

''Milli ara bize çok iyi geldi diyebilirim. Geçmişten bugüne bayaa bir sakatlık durumu vardı ve arayı çok iyi değerlendirdik. Bazı oyuncularımızda ufak tefek sakatlıklar var ama iyi durumdalar. Traore dışında ciddi bir sakatımız yok, kendisine geçmiş olsun diyoruz.

Bizim bir oyun anlayışımız var ve her maç bunu sahaya daha iyi empoze etmeye çalışıyoruz. Kasımpaşa maçında sakatlıklar nedeniyle tempomuz bozuldu. Oyuna yeni giren oyuncular geç adapte olunca bizi bozdu.

Son 8 haftaya göre bizim kendi oyunumuz sahada pek yoktu ve buna rağmen biz sahadan 1 puan ile ayrılabilirdik. Biz kazanırken de, kaybederken de yanlışları düzeltmek oluyor. Biz Beşiktaş maçını iyi bir futbolla kazanmak istiyoruz.

Mustafa Denizli, çok sevdiğim saydığım bir hoca kendisinin, 3 puan ona nasip oldu onun adına sevindim.

Beşiktaş çok tehlikeli ve kaliteli bir takım. Her pozisyonda en az 2 tane iyi oyuncuları var. Rakibi iyi analiz edeceğiz ama bizim kendi oyunumuza da güveniyoruz.
Beşiktaş, 10 kişi kalmasına rağmen 1-0 geriden gelip 3 puan alabilecek kapasitede bir takım. Beşiktaş her an pozisyona girip gol atabilme özelliğine sahip. Biz de komple bir takımız, kazanmak için sahaya çıkacağız.

Bizim tribünlerimiz doluyor, bizim taraftarımız çok coşkulu ve dünyaya ün salmış durumda. Küçük bir sahada oynamamıza rağmen büyük bir destek ve coşkuyla biz en üst seviyeye çıkabiliyoruz. Cezalı bölümler yine dolacaktır.

Çağımızın futbolunda geriden oyunu kurmak önemli, Beto bir kaleci olarak bunu yapıyor ve takımı istediği gibi yönlendiriyor. Bu hafta Portekiz milli takımında iyi bir performans gösterdi. Beto gibi bir kalecimiz olduğu için mutluyum, yaşına rağmen üst düzey bir çalışma performansı var.

Yasin Öztekin, inanılmaz çalışkan ve profesyonel bir futbolcu, her idmanda büyük bir disiplinle çalışıyor. Yasin Öztekin, Galatasaray'dan Göztepe'ye gelirken seviye düşürmedi ve bunun farkında. Kasımpaşa maçında her pozisyonun içinde olmak istedi, biraz daha basit oynasaydı ama çok güzel bir gol attı. Kendisi ''keşke ben gol atmasaydım ama maçı kazansaydık'' dedi. Yasin'in performansından memnunum.

Tayfur Bingöl, bir kaç pozisyonda oynayabilen bir futbolcu, hocanın verdiği görevleri anlayıp uyguluma yeteneği olan bir futbolcu. Sağ bekte ileri geri çalışabilen bir futbolcu ve o da sağolsun elinden geleni yapıyor. Umarım daha üst seviyelere çıkar ve daha faydalı olur.''

Senin için hazırladığımız haberler