Göztepe tüm yabancı oyuncularını gönderdi ! FLAŞ GELİŞME ...

19.05.2018 - 11:13 | Son Güncellenme: 19.05.2018 - 11:13

Süper Lig’de mücadele eden Göztepe’de flaş bir karar geldi. Hem futbol hem de Hentbol branşlarında en üst seviyede yer alan Göztepe Kulübü, Hentbol branşında ligi 3 sırada bitirerek Avrupa Kupalarına gitmeyi hak etti.

Göztepe'de transfer çalışmaları başladı

Göztepe, başarılı bir sezonu geride bırakmasına rağmen transferler konusunda flaş bir karar aldı. Sarı kırmızılı kulüp kadrosunda bulunan tüm yabancı oyuncuları gönderdi.

Önümüzdeki sezonun planlamasını yapan Göztepe’nin hentbolda yabancı transferi yapmayacağı, yerli ve genç oyuncuları kadrosuna katmak istediği belirtildi. Yabancı oyuncunun yanı sıra 30 yaş üstü yerli oyuncu transferininde yapılmayacağı öğrenildi.

Göztepe Hentbol küçülüyor

Hentbol federasyonunun kulüplerle gelir getirici hamleler yapmaması, tam tersine maddi olarak sürekli beklenti içerisinde olmasından dolayı Göztepe’nin bu kararı aldığın ve hentbol bütçesini düşürdüğü belirtildi.

Sarı kırmızılı kulübün önümüzdeki sezon kümede kalacak ve üst sıraları zorlayacak bir takım olma amacında olduğu ve 5 yıl boyunca da bu şekilde ilerleyeceği ardından tamamen kendi altyapısından yetiştirdiği oyuncularla mücadele edeceği öğrenildi.

Marsilya taraftarı televizyonunu parçalayıp nehre attı.. İşte o anlar

Senin için hazırladığımız haberler