Göztepe, Vagner Love'ı transfer ediyor mu? Başkan Mehmet Sepil açıkladı...

26.08.2018 - 03:01 | Son Güncellenme: 26.08.2018 - 03:01

Fenerbahçe'yi yenerek bu sezonun ilk galibiyetini alan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, maç sonunda A Spor'a konuştu. Fenerbahçe için zor bir maç olduğunu söyleyen Sepil, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi verdi.

Fenerbahçe'yi yenerek bu sezonun ilk galibiyetini alan Göztepe'de Başkan Mehmet Sepil, maç sonunda A Spor'a konuştu.  Fenerbahçe için zor bir maç olduğunu söyleyen Sepil, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da bilgi verdi. 

Üst üste iki kez kaybettiklerini hatırlatan Sepil, "Bu galibiyet bize nefes aldırdı. İkinci yarı iyi oynadık. Dolayısıyla maç bitti önümüze bakıyoruz. Süper Lig'e yeni geldiğimizden beri İstanbul takımlarına karşı kazanamıyorduk. Geçen haftada Galatasaray'ı zorlamıştık. İzmir'i ve Göztepe'yi iyiyerlere getirmek istiyoruz" dedi.

"Vagner Love ile görüşüyoruz"

Beşiktaş'ın Brezilyalı golcüsü Vagner Love'ın transferiyle ilgili olarak da konuşan Sepil, "Vagner Love ile ilgili konuşuyoruz ama zor gözüküyor. Oyuncu ile Beşiktaş arasında henüz netleşmiş bir durum yok. İlgilendiğimiz başka oyuncularda var. Ali Başkan, Türk futboluna büyük yenilik getirmiş biri ve kendisini futbol dünyası dışında da tanıyoruz. Şu an üzgün ama emin olun Fenerbahçe kendini toparlar. Bu sene yine çok güzel bir lig olacak. Herkesin birbirini yenebileceği bir lig olacaktır" diye konuştu.

Fenerbahçe ağlarına gönderdiği harika golle gündeme gelen Halil Akbunar ile ilgili de değerlendirme yapan Sepil, "Halil 24 yaşında Göztepe'nin sembolu oldu. Şehrin sembolu oldu. Kendine iyi bakıyor, çok iyi çalışıyor ve güzel bir gol attı. Halil ile yeni sözleşme imzalarız sorun olmaz" diye belirtti.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler