Göztepe Yönetimi Southampton Maçı Öncesi Üzgün! İzmir'de...

Burak Alaca
13.07.2023 - 20:49 | Son Güncellenme: 13.07.2023 - 20:57

Göztepe yönetimi Southampton ile oynanacak hazırlık maçının kendi evleri olan Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanamayacak olmasından mutsuz. İşte detaylar...

Göztepe Yönetimi Southampton Maçı Öncesi Üzgün! İzmir'de...

Nazım Türknas-AJANSSPOR

Göztepe yönetiminin, cumartesi akşamı Southampton ile oynanacak dostluk maçının Gürsel Aksel Stadyumu'ndan Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu alınmasından dolayı oldukça üzgün olduklarını çünkü Göztepe Taraftarının yarattığı muhteşem atmosferi İngiliz kamuoyuna göstermek istedikleri öğrenildi.

Çimenler yetişmedi

Ayrıca stadyum çimlerinin temmuz ayında hazır olacağı bilgisi verildiği için bu şekilde bir program yapıldığı, çimlerin kalitesinin uygun olmamasından dolayı bu maçı Gürsel Aksel’de oynamalarının sağlık açısından ciddi tehlikeli yaratmasından endişe edildiği için değiştirildiği belirtildi. 

İngiliz ekibi ile kardeş kulüp

Bilindiği üzere Sport Republic Yatırım Şirketi, İngiliz Kulübü Southampton’ın %100 hisselerini , Göztepe Spor Kulübünün ise %70 hisselerini elinde bulunduruyor.  

İlgini Çekebilir
Göztepeli genç oyuncu Isparta 32'ye transfer oldu
Habere Git

İki ekip de hüsrana uğradı

Göztepe, geçen sezon düştüğü TFF 1. Lig'i 60 puanla 7. sırada bitirmiş ve play-off oynamıştı. Ancak 1. turda Bodrumspor’a 3-1 mağlup olmuştu. Kırmızı beyazlı renklere sahip İngiliz kulübü Southampton ise geçen sezon Premier Ligde 25 puan toplayabilmiş ve küme düşmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler