Göztepe, Hertha Berlin'den Kiraladığı Mesut Emre Kesik'i Geri Gönderdi

Akın Ungan
06.01.2023 - 16:29 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 16:42

TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe, Hertha Berlin'den transferi Mesut Emre Kesik'in kiralık sözleşmesini feshetti. Mesut Emre Kesik, Berlin'e geri döndü.

Göztepe, Hertha Berlin'den Kiraladığı Mesut Emre Kesik'i Geri Gönderdi

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden Göztepe'de bir futbolcu ile yollar ayrıldı. İzmir temsilcisi, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Mesut Emre Kesik'in kiralık sözleşmesi feshedildi

Sezon başında kiralık olarak Göztepe kadrosuna katılan Mesut Emre Kesik'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. 19 yaşındaki genç oyuncu, Alman ekibine geri döndü.

Kulüp açıklama yaptı

Göztepe, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, Hertha BSC ve Mesut Emre Kesik arasında yapılan görüşmeler neticesinde Mesut Emre Kesik'in kiralık sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Arabistan basını duyurdu: Fenerbahçe resmi teklif yaptı!
Habere Git

"Teşekkürler Mesut"

Göztepe'nin internet sitesinde yayınlanan mesajda ise Mesut Emre Kesik'e teşekkür edildi. Duyuruda, "Kulübümüz, Hertha BSC ve Mesut Emre Kesik arasında yapılan görüşmeler neticesinde Mesut Emre Kesik'in kiralık sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir. Mesut, Hertha BSC'ye geri dönecektir. Mesut'a hem saha içinde hem de saha dışındaki hayatında başarılar diliyoruz. Teşekkürler Mesut" denildi.

Almanya'da yetişti, sezon başında Göztepe'ye geldi

2 Mayıs 2003 doğumlu Mesut Emre Kesik, Union Berlin altyapısında futbola başladı. Hertha Berlin altyapısına geçen ve kulübün alt yaş kategorilerinde forma giyen genç orta saha, sezon başında Göztepe'ye kiralandı.

Mesut Emre Kesik'in bu sezonki performansı

Bu sezon Göztepe forması ile 9 karşılaşmada görev alan Mesut Emre Kesik, gol ya da asist katkısında bulunamadı. 19 yaşındaki genç orta saha, 2 mücadelede sarı kart gördü.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Tarihi çıkış! Beşiktaş ve Galatasaray maçları tekrarlansın
Habere Git

Göztepe'nin TFF 1. Lig'deki durumu

Spor Toto 1. Lig'de bu sezon 18 maçta mücadele eden Göztepe, 7 galibiyet aldı. İzmir temsilcisi, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak, 24 puan topladı ve devre arasına ligin 11. sırasında girdi.

Senin için hazırladığımız haberler