Göztepe'de Mehmet Sepil Devir İçin Rasmun Ankersen'le Görüşecek

İsa Kethüda
27.03.2022 - 13:51 | Son Güncellenme: 27.03.2022 - 15:56

Göztepe'de başkanlıktan istifa eden ve kulüp hisselerinin hakim ortağı Mehmet Sepil bu hafta içinde devir işlemleri için taliplilerle görüşmelerini hızlandıracak.

Göztepe'de Mehmet Sepil Devir İçin Rasmun Ankersen'le Görüşecek

Sarı-kırmızılı kulüpte hisselerin çok büyük çoğunluğunu elinde bulunduran Sepil'in ilk olarak Danimarkalı iş insanı Rasmun Ankersen'le bir kez daha görüşeceği bildirildi. 

En ciddi teklif Ankersen'in 

Göztepe'ye en ciddi teklifi veren 39 yaşındaki Ankersen'in bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta sonuna kadar yeniden İzmir'e geleceği kaydedildi. Daha önce Gürsel Aksel Stadı ve Urla Adnan Süvari Tesisleri’ni gezen Ankersen'in yapılacak görüşmelerin ardından Göztepe'de Sepil'in hisselerini resmen devralabileceği bildirildi. 

Hulusi Belgü de ilgileniyor

Başkan Mehmet Sepil'in devir işlemlerinde çok titiz davrandığı ve kulübü emin ellere teslim etmek için yoğun çaba sarf ettiği vurgulandı. Fenerbahçeli eski yönetici ve iş insanı Hulusi Belgü'nün de yatırım yapmak amacıyla Sepil'le önümüzdeki günlerde bir araya geleceği dile getirildi. 

İlgini Çekebilir
Göztepe'nin satış fiyatı belli oldu! İlk görüşme yapıldı, sürpriz talip çıktı
Habere Git

Bir yandan da maçlara konsantre olmaya çalışan sarı-kırmızılılar dış dünyaya kapılarını kapattı. Teknik direktör Stjepan Tomas'ın oyuncuları tamamen futbola motive olmaları konusunda sürekli uyardığı öğrenildi. Tomas'ın takım içinde devir işlemleriyle ilgili bir konuşma yapılmaması konusunda çok hassas olduğu ifade edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler