Göztepe’de Esiti bir ilki başardı

02.05.2021 - 18:36 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 18:48

Süper Lig’de Göztepe Antalyaspor’u 3-2 yenerken takımı adına fileleri havalandıran Anderson Esiti profesyonel kariyerindeki ilk golünü attı.

Göztepe’de Esiti bir ilki başardı

AJANSSPOR-HABER

 

Göztepe, Süper Lig’in 39. haftasında Antalyaspor’u deplasmanda 3-2 yendi. Bu maçta skoru 1-1’e getiren Göztepe'nin Nijeryalı oyuncusu Anderson Esiti kariyerindeki ilk golü kaydetti. 

Esiti: Golden sona çok duygulandım

26 yaşındaki futbolcu maçtan sonra “Profesyonel kariyerimdeki ilk golümü attığım için çok mutluyum. Benim için çok anlamlı bir andı. Siz de gördünüz, çok duygusal bir an yaşadım. Allah’a şükrediyorum. Hem kendi adıma hem de takımım adına çok mutluyum” dedi.

Jahovic: Antalyaspor'a karşı sevinmedim

Göztepe’de gollerine devam eden Adis Jahovic ise, “Kazandığımız için çok mutluyum. Gole sevinmedim çünkü Antalyaspor’da oynadım ve orada eski takım arkadaşlarım var. Bu kulübe büyük bir saygı duyuyorum” diye konuştu.

'Göztepe taraftarını çok özledim'

Makedon forvet ayrıca sarı-kırmızılı taraftarlara mesaj göndererek, “Taraftarlarımızı çok özledim. Umarım bu Kovid bir an önce biter ve onlar da geri gelir. Ben her maçta ve antrenmanda yüzde yüzümü veriyorum ve gollerime devam etmek istiyorum” açıklamasında bulundu.

 

Atınç: Berkan ile gole çalıştık

Göztepe’ye galibiyeti getiren Atınç Nukan ise şunları söyledi: “Ligde rahat bir konumdayız ama sahada bunun aksine gayet konsantre oynadık. Hafta boyu konuştuklarımızı sahaya iyi yansıttık. Çok sıcak bir hava vardı, burada nefes alamk bile zordu. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Golü attım sonrasında da bir topu çıkardım. İşimizi yapıyoruz. Berkan’la sürekli çalışıyoruz, antrenmanlarda da güzel ortalar yapıyor. Golde de orta güzeldi ben sadece dokundum.” 

Senin için hazırladığımız haberler