Göztepe, İrfan Can Eğribayat Kararını Verdi! Bir Ayrılık Bir Transfer

04.01.2022 - 14:10 | Son Güncellenme: 04.01.2022 - 17:25

Transferde adı başta Galatasaray ve Fenerbahçe olmak üzere bir çok kulüple anılan İrfan Can Eğribayat'ın takımı Göztepe'de hareketli günler yaşanıyor.

Göztepe, İrfan Can Eğribayat Kararını Verdi! Bir Ayrılık Bir Transfer

Galatasaray ve Fenerbahçe, İrfan can Eğribayat'la ilgileniyor

Galatasaray'da Fernando Muslera'nın uzun süreli sakatlığının ardından süren kaleci arayışlarında gündeme gelen İrfan Can Eğribayat, Fenerbahçe'de de Altay Bayındır'ın sakatlığı ve Berke Özer ile henüz sözleşme yenilenememesi nedeniyle sarı lacivertli kulübün ilgilendiği isimler arasında yer alıyordu.

Göztepe İrfan Can'ı satmayacak

Göztepe'nin sözleşmesi 2025 yılında sona erececek olan 23 yaşındaki kalecisi İrfan Can Eğribayat'ı taliplerinin artmasına rağmen şu an için satmayı planlamadığı belirtildi. 

Megyeri gidiyor, Piric geliyor

İrfan Can Eğribayat'ı bırakmayacak olan Göztepe'de ikinci kalecide değişiklik yaşanacak.Boşnak kaleci Kenan Piric, İzmir'e davet edildi. İzmir ekibindeki kariyerini çoğunlukla yedek kulübesinde geçiren Macar file bekçisi Balazs Megyeri'nin Kıbrıs Rum Kesimi takımı AEL Limassol'la anlaşma sağladığı ifade edilmişti. Göztepe Balazs Megyeri'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini açıkladı.

İlgini Çekebilir
Göztepe'nin gözü Fenerbahçe'de! 3 oyuncu...
Habere Git

Göztepe, Piric'i geçen sezon da istemişti

Son olarak Yunanistan'ın Atromitos takımında forma giyen Kenan Piric, geçen sezon da Göztepe'nin gündemine geldi. Ancak taraflar son anda anlaşma sağlayamayınca İzmir temsilcisi Megyeri'yi renklerine bağladı. 

Kenan Piric'in bonservisi elinde

Ülkesinin Sloboda Tuzla takımında kaleciliğe başlayan 27 yaşındaki Piric, Zrinjski Mostar ve Maribor'da da görev aldı. Bosna Hersek Milli Takımı'nda da oynayan Piric, bu sezon Atromitos'ta 11 maça çıktı. 1 Ocak'ta kulübüyle olan sözleşmesi sona eren Boşnak kaleciye bonservis bedeli ödenmeyecek. 

Sol bek Moubandje ile anlaşma sağlandı

Göztepe'nin sol bek transferinde ise geçtiğimiz sezon Alanyaspor'da kiralık olarak forma giyen Dinamo Zagrep'in 31 yaşındaki Kamerun asıllı İsviçreli futbolcusu Francois Moubandje'yle de her konuda anlaştığı kaydedildi. 

Bu sezon 9 maçta oynadı

İsviçre Milli Takımı'nın formasını da 21 kez terleten Moubandje, Hırvat ekibinde bu sezon 9 karşılaşmada sahaya çıktı ve bir asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler