Göztepe'de Jahovic'ten iddialı açıklama! 'En golcü yabancı olmak istiyorum'

01.08.2021 - 18:00 | Son Güncellenme: 01.08.2021 - 18:06

Son dakika spor haberleri... Göztepeli futbolcu Adis Jahovic, Süper Lig'in yeni sezonu öncesi açıklamalarda bulundu. İşte Jahovic'in açıklamaları...

Göztepe'de Jahovic'ten iddialı açıklama! 'En golcü yabancı olmak istiyorum'

AJANSSPOR - HABER

Göztepe'nin tecrübeli forveti Adis Jahovic, açıklamalarda bulundu. Jahovic, gelecek sezon için iddialı açıklamalarda bulundu. 

'İnşallah Türkiye'de en fazla gol atan yabancı oyuncu olurum'

Yeni Asır'da yer alan açıklamalarında Göztepe ile yakaladığı başarılarda taraftarın payının büyük olduğunu vurgulayan Jahovic, ''Gol atmayı bütün oyuncular ister. Gol attığında oyuncu kendiyle gurur duyar. Ben de burada attığım gollerden dolayı çok mutluyum. Bunda taraftarımızın gerçekten çok büyük payı var. Her zaman beni desteklediler. Onlar olmasaydı belki bunu başaramazdım. Bu sene inşallah gollerime devam ederim ve bu sefer Türkiye'de en fazla gol atan yabancı oyuncu olurum" dedi. 

 

Adis Jahovic,  Ege temsilcisine ilk geldiği dönemde 52 maçta attığı 35 golle Göztepe tarihinden ez çok gol atan yabancı futbolcusu olmuştu. 

Jahovic geçen sezon kaç gol attı?

Geçtiğimiz sezona Antalyaspor'da başlayan ve sonra Göztepe'ye transfer olan Adis Jahovic, çıktığı 36 maçta 9 gol atıp 2 asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler