Göztepe'de kalacak mı? Serdar Gürler canlı yayında açıkladı!

03.12.2019 - 17:35 | Son Güncellenme: 03.12.2019 - 17:52

Göztepe'de kalacak mı? Serdar Gürler canlı yayında açıkladı!

Süper Lig ekiplerinden Göztepe’de forma giyen Serdar Gürler, Ziraat Türkiye Kupası’nda hedeflerinin finale gitmek olduğunu ifade etti. Kupa’nın Avrupa’ya gitmek için en kısa yol olduğunu anlatan Gürler, ligdeki hedefleri ve geleceği hakkında da konuştu. Serdar Gürler, Göztepe’de kalacak mı? Huesca’ya geri mi dönecek? Bu sorular Radyospor’da cevap buldu.

Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Serdar Gürler’in açıklamaları şu şekilde:

Serdar Gürler: "Kupada hedefimiz finale gitmek"

Kupada ilerlemek bizim için bir hedef. Göztepe olarak amacımız finale gitmek. Avrupa’ya gidebilmek için en kısa yol kupadır. Karagümrük maçında avantajı kaptık. Yolumuza devam edeceğimize inanıyorum.

Serdar Gürler: "Fenerbahçe maçında galibiyeti hak etmiştik"

Bana verilenleri atamıyorum ya da benim verdiklerimi arkadaşlarım atamıyor. Futbolda bunlar var. Ben elimden geleni yapıyorum. Yeni bir hocamız geldi. 3 haftadır iyi gidiyor. Zorlu Alanya maçından 3 puanla döndük. Fenerbahçe maçında galibiyeti hak etmiştik. Deplasmandaki şanssızlığı kırmak önemli. Tabi ki taraftarlarımızın önünde de kazanmak isteriz.

Serdar Gürler: "Skoru koruma konusunda sıkıtı yaşayabiliyoruz"

Bitiricilik konusunda bazen eksiklik var gibi görünebilir ama gol attığımız maçlar var. Zaman zaman skoru koruma konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Fenerbahçe maçı buna örnektir. Yemesek belki kazanabilirdik. Her maçta 3-4 gol atamayız. Bazen ben de pozisyonları değerlendiremeyebiliyorum.

Serdar Gürler: "İlhan Palut'un dediklerini uygulama konusunda başarılıyız"

Organize ataklar yapıyoruz. Futbolumuzu son haftalarda geliştirdiğimizi düşünüyorum. Eski hocamıza tabi ki saygımız var. Ligde tuttu takımı. Başka bir hoca geldi. Dediklerini uygulamaya çalışıyoruz. Bayağı da başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Alanya maçında rakibe pas yaptırmamaya çalıştık. Kendimizi geliştirdik. Fakat; bu yetmiyor. Daha da iyi olmalıyız. Yenilmemek önemli ama galibiyet serisini yakalamak istiyoruz.

Serdar Gürler: "Taraftarlarımız çok memnun"

Bireysel hata yapan bir futbolcuya saha içinde destek oluyor herkes. Dayanışma ve kenetlenme var. Önceden bunu göremeyebiliyorduk. Şimdi ise kaybettiğimiz toplarda reaksiyon gösteriyoruz ve topu almaya çalışıyoruz. İspanya’dan sonra 10 aydır buradayım. İnanılmaz zevk almaya başladım. Aslında büyük takım futbolu oynuyoruz. Bizim taraftarlarımız da inanılmaz etki ediyor. Çok memnunlar. Bizi alkışlıyorlar. Herkese yapmadıkları şeyleri yapıyorlar.

Serdar Gürler, Huesca'ya dönecek mi?

Transfer için şu anda bir planlamamız yok. Ben burada kalmak isterim. Göztepe’yi sahiplendik. 2,5 yaşındaki çocuğum bile sahiplendi. Ter döküyoruz. Futbol bu. Bonservisim İspanya’da. Bir opsiyon var. Kullanılabilir. Kullanılmazsa yolumuza bakarız. Sezon sonuna kadar aklım, her şeyim burada. Bunu sezon sonuna kadar sürdüreceğim.

Milli Takım yorumu...

Herkesin hedefi milli takımda olmak. Ama milli takıma kim giderse gitsin başarılı olacağına inanıyorum. Grubumuzda Almanya veya Portekiz de olsa fark etmezdi. Öyle bir jenerasyonumuz var ki. Ben kadroda olmasam bile gidip Roma’da maçı izleyeceğim. Milli takım için temennimiz Avrupa Şampiyonu olması. Armayı en iyi şekilde dalgalandırmak gerek. 2020’yi konuşmak bile heyecan verici.

Yusuf ve Zeki sözleri: "Sürekli konuşuyoruz"

Fransa maçını izledim. Fransa’daki bazı arkadaşlar bana rövanşta göreceksiniz demişlerdi. Ama bir şey göremedik. Bu arada Lille’deki arkadaşlarımızla tabi ki konuşuyoruz. Mehmet Zeki ve Yusuf Yazıcı gelişebileceği yerde. İtalya olur başka ligler olur. İnşallah daha da iyi yerlere gelirler.

Senin için hazırladığımız haberler