Göztepe'de kaptan Halil ve taraftarın arası yine açıldı

03.05.2022 - 14:25 | Son Güncellenme: 03.05.2022 - 14:34

Süper Lig'de küme düşmesi kesinleşen ve son maçta evinde Çaykur Rizespor'a 7-1 yenilerek tarihi hezimet yaşayan Göztepe'de kaptan Halil Akbunar'la taraftarın arası yine açıldı.

Göztepe'de kaptan Halil ve taraftarın arası yine açıldı

Göztepe’de profesyonel olup, sarı-kırmızılı formayı 2’nci Lig ve 1’inci Lig’de dahi terleten Halil, Çaykur Rizespor karşılaşmasında sert şekilde protesto edildi. Her topu ayağına aldığında yuhalanıp ıslıklanan deneyimli futbolcu, 2018-2019 sezonunda da taraftardan büyük tepki görmüştü.

O sezon da Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Göztepe’nin Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı’nda Akhisarspor’a 1-0 yenildiği maçın ardından futbolcu Alpaslan Öztürk’le birlikte taraftarla gerginlik yaşayan Halil Akbunar bir süre sarı-kırmızılı futbolseverlerle küs kaldı.

Daha sonra tribünlerle barış sağlanırken, taraftarlar deneyimli futbolcuyu, "Göztepe’nin çocuğu Halil Akbunar" tezahüratlarıyla bağrına bastı. Halil’in ise taraftara kesinlikle kırgın olmadığı öğrenildi.

Trabzonspor ve Fenerbahçe ilgileniyor

5 yıl sonra Süper Lig'de bir çok isimle yollar ayrılırken, İzmir ekibi İrfcan Eğribayat, Atınç Nukan ve Halil Akbunar gibi yıldızlarını iyi bir bonservis bedeli karşılığında elinden çıkarmak istiyor. Kaptan Halil ile Süper Lig devleri şampiyon Trabzonspor ve lig ikincisi Fenerbahçe'nin ilgilendiği belirtiliyor. 

İlgini Çekebilir
Halil Akbunar'ın yeni takımı! 3.2 milyon Euro karşılığında...
Habere Git

Halil Akbunar'ın Göztepe kariyeri

28 yaşındaki futbolcu 2012 yılından bu yana formasını giydiği Göztepe'de 309 maça çıktı. Yıldız futbolcu bu maçlarda 49 gol ve 50 asist kaydetti. Halil Akbunar'ın güncel piyasa değeri 3,7 milyon Euro. 

Senin için hazırladığımız haberler