Göztepe'de yeni dönem! Rasmus Ankersen, teknik direktör üç aday belirledi

Feride Kara
12.06.2022 - 23:23 | Son Güncellenme: 13.06.2022 - 23:57

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e veda ederek 1. Lig'de yer alacak İzmir ekibi Göztepe'nin yeni sahibi Rasmus Ankersen yeni teknik direktör için kollar sıvadı.

Göztepe'de yeni dönem! Rasmus Ankersen, teknik direktör üç aday belirledi

Nazım Türknas- Volkan Yılmaz /AJANSSPOR

Göztepe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kulüpteki hisselerin devri konusunda Sport Republic şirketiyle büyük oranda uzlaşma sağlayan Mehmet Sepil'in görüşmeleri devam ediyor.  Sepil ile Talat Papatya, Sport Republic'in sorumlusu Rasmus Ankersen ile Urla antreman tesislerinin son durumu inceledi ve  birlikte bir AVM'de yemek yedi.

Hisse devri ve teknik direktör seçimi

Bu hafta hisse devrinden sonra Rasmus Ankersen'in yapacağı ilk işin takımı emanet edeceği teknik adamı seçmek olduğu öğrenildi.  Rasmussen özellikle vizyoner, genç ve Dünya ile entegre olmuş teknik direktörleri takımın başında görmek istiyor.

Adaylar arasında eski Göztepe yönetiminin uzun zamandır istediği eski Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, daha önce ön görüşme yapılan eski Manisa FK teknik direktörü Turgay Altay isimleri ön plana çıktı. Adaylar arasında sürpriz biri isim daha olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Göztepe'den flaş Halil Akbunar kararı
Habere Git

Göztepe'nin teknik direktör adayları

Göztepe’de Rasmus Ankersen ve ekibinin teknik direktör adayları arasında olan Hüseyin Eroğlu ve Turgay Altay dışındaki 3. sürpriz ismi belli oldu: Naci Şensoy.

Ankersen ve ekibinin, TFF 1. Ligde yabancı teknik direktörlerin çalışma izni olmamasından dolayı Pro Lisans sahibi Naci Şensoy ile görüştüğü, gelmesi düşünülen yabancı hocanın tam yetkili olacağı ve Naci Hoca ile birlikte entegre olarak çalışacağı gelen bilgiler arasında.

 

Ayrıca salı günü genç teknik adam Turgay Altay’ın Ankersen’in ekibine detaylı bir sunum yapacağı öğrenildi.

Milli maçta görüşmeler yapılacak

Rasmussen’in 14 Haziran salı günü Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak Türkiye-Litvanya maçında teknik direktörlerle ilgili temaslarda bulunacağı öğrenildi

Senin için hazırladığımız haberler