Göztepe'de şok sakatlık

07.08.2017 - 13:25 | Son Güncellenme: 07.08.2017 - 13:25

Göztepe'de Selçuk Şahin'in ön çapraz bağlarında tendinit olduğu ve ameliyat olacağı açıklandı. 36 yaşındaki isim, 2,5 ay forma giyemeyecek.

Günlerdir süren tedavilerin sonuç vermemesi yüzünden bu hafta içinde ameliyat olacağı bildirilen Selçuk'un yaklaşık 2.5 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Ameliyat sonrası 3 hafta dinlendirilecek deneyimli futbolcunun 8'inci haftadaki Antalyaspor maçında sahalara dönmesi öngörülüyor. Selçuk'tan gelen kötü haberle sarsılan sarı kırmızılıların orta sahaya takviye yapabileceği iddia edildi.

Defansif orta saha olarak kadrosunda sadece Rajko Rotman'ı bulunduran Göztepe'de arayışların başladığı, rotanın Galatasaray'la yol ayrımına gelen Hollandalı Ryan Donk'a çevrildiği bildirildi. Göztepe'nin yeni transferleri Andre Castro ve Oscar Scarione'nin, Kasımpaşa'dan takım arkadaşı oldukları Donk'a, Göztepe hakkında bilgiler verdiği kaydedildi.

Teknik Direktör Tamer Tuna, Selçuk'un güçlü bir futbolcu olduğunu ve en kısa sürede toparlanarak takıma döneceğini söyledi. Genç teknik adam, "Selçuk gerçekten beklenmedik ve üzücü bir sakatlık geçirdi. Ancak futbolcumuz bu sıkıntıyı geride bırakıp, bir an önce aramıza katılacaktır" diye konuştu.

Başkan Mehmet Sepil ve Tuna yarın 12.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Senin için hazırladığımız haberler