Göztepe Yeni Teknik Direktörünü Buldu Ekrem Dağ İle Anlaştı

Ajansspor
24.09.2022 - 23:56 | Son Güncellenme: 25.09.2022 - 00:13

Spor Toto 1. Lig' ekibi Göztepe, Turgay Altay'ın yerine teknik direktörlük için Ekrem Dağ ile anlaştı. İzmir temsilcisinin hedefi yeniden Süper Lig..

Göztepe Yeni Teknik Direktörünü Buldu Ekrem Dağ İle Anlaştı

NAZIM TÜRKNAS-AJANSSPOR

Spor Toto 1. Lig'de yer alan Göztepe, yollarını ayırdığı teknik direktör Turgay Altay'ın yerine Ekrem Dağ ile anlaştı.  teknik direktörlük için Ekrem Dağ ile anlaştı. 2017-19 arasında Avusturya'nın SV Fladnitz takımında teknik direktörlük yapan Dağ, Kasım 2019'da Medipol Başakşehir'e yardımcı antrenör olarak geldi. Ekim 2021'e kadar burada çalışan Dağ, Okan Buruk v eAykut Kocaman ile çalışma fırsatı buldu.

Dağ'ın ilk ciddi sınavı olacak

A lisansı olan Avusturya doğumlu 41 yaşındaki Ekrem Dağ, Göztepe ile ilk ciddi teknik direktörlük sınavına soyundu. Futbolcu olarak Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Dağ, İzmir'in güzide ekibini Süper Lig'e yeniden çıkarmak için mücadele verecek. Göztepe, Spor Toto 1. Lig'de oynadığı 6 maçta topladığı 8 puanla 11. sırada bulunuyor.

Göztepe'nin yüzde 70'i satılmıştı

Mehmet Sepil, yakın zamanda Göztepe'nin hisselerinin yüzde 70'ini Danimarkalı Rasmus Ankersen'in sahibi olduğu Sport Republic şirketine satmıştı. Söz konusu şirket, İngiliz Premier Lig'de yer alan Southampton Kulübü'nün de sahibi. 

Senin için hazırladığımız haberler