Göztepe'de Trabzonspor planı!

10.06.2020 - 12:10 | Son Güncellenme: 10.06.2020 - 12:15

Göztepe, Trabzonspor ile oynayacağı Süper Lig maçına 3 puan parolasıyla hazırlanıyor. Teknik patron İlhan Palut, liderden puan ya da puanlar alacaklarına inanıyor. İzmir ekibinde son durum...

Göztepe'de Trabzonspor planı!

EMRAH KARALİNÇ - AJANSSPOR

Süper Lig'e koronavirüs salgını sebebiyle verilen ara 12 Haziran itibarıyla son bulacak. Göztepe sahasında lider Trabzonspor ile oynayacağı maça galibiyet parolasıyla hazırlanıyor. İlhan Palut, Trabzonspor maçı için ne düşünüyor? Gelişmeler ve detaylar haberimizde...

İlhan Palut, oyuncuların fiziksel değerini en be an takip etti

Göztepe'de uzun yıllar kalmak isteyen İlhan Palut, kalan 8 maçı en iyi şekilde tamamlamak ve ligi bitirebildikleri en iyi yerde tamamlamanın peşinde. Salgın dönemindeki kamp sürecinde oyuncuların fiziksel değerlerini takip eden Palut, Trabzonspor karşısında puan alacaklarına inanıyor.

Sakatlık riski konusunda tedirgin...

Palut, "Maç gerçekten farklı bir dünya. Antrenmanda oyuncular çok zorlandığında kendini koruyabiliyor. Maçta bu durum mümkün değil. Bu periyoda çok iyi hazırlandık. Sakatlık yaşamamayı temenni ediyorum" dedi.

"Trabzonspor maçında her zamanki motivasyonumuz ile sahada olacağız"

İzmir ekibinin teknik patronu, Trabzonspor maçı için ise "Hangi takımın ne kadar hazır olduğu belli değil. Biz her zamanki motivasyonumuz ile sahada olacağız. Amacımız puan ya da puanlar almak" görüşünde.

5 oyuncu değişikliği faydalı olur görüşünde

Öte yandan 5 oyuncu değişikliği hakkında İlhan Palut, "Bu uygulama sayesinde oyuncuları daha rahat koruyabilme imkânımız olacak. Bence faydalı olacak" fikrini savunuyor. 

Göztepe, ligin ilk yarısında kazanmıştı

Göztepe ligde 37 puanla 8. sırada yer alıyor. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Göztepe ekibi deplasmanda 1-0 kazanmıştı. Gürsel Aksel Stadı'nda saat 21:00'de başlayacak maçı Zorbay Küçük yönetecek.

Senin için hazırladığımız haberler