Göztepe'de transfere Southampton engeli!

23.06.2022 - 12:37 | Son Güncellenme: 23.06.2022 - 12:40

Sports Rebublic'in satın aldığı Göztepe'de kalacak-gidecek ve transfer edilecek futbolcuların durumu, şirketin diğer takımı Southampton yüzünden aksıyor. İşte detaylar...

Göztepe'de transfere Southampton engeli!

Spor Toto 1. Lig'e düşen futbol şubesini Danimarkalı ünlü spor adamı Rasmus Ankersen'in ortağı olduğu İngiltere kuruluşlu Sports Republic şirketine devredecek Göztepe'de yeni teknik direktör, idari yapılanma ve transferlerle ilgili işlemler haftaya kaldı.

Sarı-kırmızılılarda taraftarlar devir süreci, teknik direktör ve transferleri heyecanla bekleyip sosyal medyada rakiplerden geç kalındığı eleştirileri getirirken, kurmayların pazartesiden itaberen kolları sıvayacağı ifade edildi.

Gagliardi'nin gelişi önümüzdeki haftaya kaldı

Göztepe'de bu hafta İzmir'e dönmesi beklenen Sports Rebublic'in baş scoutu ve iş geliştirme başkanı, eski İtalyan kaleci Roberto Gagliardi'nin şirketin diğer kulübü İngiltere Premier Ligi'ndeki Southampton'un transfer görüşmeleriyle uğraştığı için önümüzdeki hafta İzmir'de olacağı ve A takım yapılanmasına başlayacağı öğrenildi. Gagliardi, Ankersen'in Sports Republic aracılığıyla yüzde 70'ini alacağı Göztepe'de futbolun tek patronu olacak.

Senin için hazırladığımız haberler