Göztepe'de Yasin patlaması! Taraftarlar...

03.02.2019 - 15:59 | Son Güncellenme: 03.02.2019 - 16:07

Göztepe, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısında son 2 maçta önce Galatasaray ardından da Fenerbahçe'ye mağlup oldu. İzmir ekibinde bu sezon attığı 7 golle kritik puanlar kazandıran Yasin Öztekin'in ilk 11'de tercih edilmemesi tartışma ve eleştirileri de beraberinde getirdi.

Göztepe taraftarlarından Yasin patlaması

Her iki maçta da oyuna sonradan dahil olup rakip kalelerde tehlikeler yaratan Yasin’in kızağa çekilmesine taraftarlar da sosyal medyadan tepki gösterdi. Özdeş’in göreve başlamasının ardından formasını kaptıran Yasin, sadece Yeni Malatyaspor deplasmanında 90 dakika sahada kalabildi.

Sezonun 16. haftasında Bornova Stadı’nda oynanan Bursaspor karşılaşmasının 70. dakikasında oyundan alınan Yasin, teknik ekibe tepki göstermişti. Ardından Ankaragücü’ne Kayseri’de konuk olan Göztepe’de Yasin 21 kişilik kadroya dahil edilmemişti.

Yasin'in devre arasında Fenerbahçe'ye transferi gündeme gelmişti

Boynundan sakatlandığı iddiasıyla Kayseri’ye götürülmediği açıklanan Yasin’in devre arasında ise Fenerbahçe’ye satılması gündeme geldi. Ancak Başkan Mehmet Sepil’in isteği ile sarı-kırmızılılarda kalan 31 yaşındaki futbolcu en önemli iki müsabakada on bire giremedi.

Sezon başında Galatasaray’dan gelen Yasin Öztekin, Kayserispor, Trabzonspor (2), Atiker Konyaspor, Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor fileleri havalandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler