Göztepe'de yeni teknik direktör belli oldu!

04.11.2019 - 15:44 | Son Güncellenme: 04.11.2019 - 12:46

Göztepe'de yeni teknik direktör belli oldu!

Süper Lig ekibi Göztepe’de yeni teknik direktör belli oldu. Hafta içerisinde Tamer Tuna ile yollarını ayıran Göztepe hangi teknik direktörle anlaştı? İşte tüm detaylar…

Göztepe yeni teknik direktörünü buldu

Tamer Tuna’nın istifasının ardından birçok teknik adamla görüşme gerçekleştirilen İzmir temsilcisi sürpriz bir isimde karar kıldı.

Göztepe, İlhan Palut ile anlaşma sağladı

Ajansspor’un elde ettiği bilgiye göre; Göztepe, son olarak Hatayspor’da görev alan İlhan Palut ile prensip anlaşmasına vardı. Palut’un şu anda İzmir’de olduğu öğrenildi.

İlhan Palut kimdir?

İşte, İlhan Palut'un hayatı ile ilgili merak edilenler...

12 Kasım 1976 tarihinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde dünyaya geldi. Futbol kariyerine 1997 yılında Hatayspor'da başlayan İlhan Palut, 2004'de ara transfer döneminde Adana Demirspor'a transfer oldu.

2006 yılında tekrar memleketinin takımı Hatayspor'a dönen İlhan Palut, 2007'de Çorumspor'a transfer oldu. Oyuncu olarak aktif futbol kariyerini ise 2009'da tekrar transfer olduğu Hatayspor'da sonlandırdı.

Oyunculuktan sonra Kırıkhanspor'da antrenör olarak görev alan İlhan Palut, 2012'de Hatayspor'un alt yapısında antrenör oldu.

Bir dönem Ümraniyespor'da da antrenör olarak görev alan Palut, Hatayspor'da 2016'da sportif direktör, 1 Şubat 2017'den itibaren ise teknik direktör olarak görev yapmaya başladı. İlhan Palut, Hatayspor’u 2. Lig’de şampiyon yaptı ve 1. Lig’de ilk sezonunda Play-Off’ta finali oynattı.

Göztepe'den resmi İlhan Palut açıklaması

İlk olarak Ajansspor'un duyurduğu 'Göztepe, İlhan Palut'la anlaştı' haberinin ardından İzmir ekibinden resmi açıklama geldi. 

Göztepe Kulübü'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullandı: 

"Teknik Direktör İlhan Palut ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Hocamız ve ekibi yarın gerçekleşecek antrenman ile görev başı yapacak."

Senin için hazırladığımız haberler