Göztepe'den Barış Alıcı harekatı

10.07.2019 - 15:39 | Son Güncellenme: 10.07.2019 - 12:41

Göztepe'nin Barış Alıcı'yı kiralamak için harekete geçtiği ve yetenekli oyuncunun da İzmir ekibinde oynamaya sıcak baktığı iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de dış transferde çalışmalarını sürdüren Göztepe'nin orta saha pozisyonu için listesi kabardı. Daha önce Fenerbahçe'den Mehmet Topal ve Alper Potuk'u isteyen ancak transferi gerçekleştiremeyen Göz-Göz yönetimi, sarı-lacivertilerin Altınordu'dan satın aldığı genç yıldız Barış Alıcı'yı kiralamak için harekete geçti. Barış'ın yanı sıra Bursaspor'dan ayrılan Yusuf Erdoğan da listede. Galatasaray'dan ayrılan Eren Derdiyok'u transfer etmek için pazarlıklarını sürdüren Göztepe'de yönetim, bonservisi Beşiktaş'ta olan eski golcüsü Umut Nayir'i de kiralamak için harekete geçti.

REİS KALMAYA KARAR VERDİ

Ancak Göztepe dış transferde talip olduğu yıldızları bir bir elinden kaçırdı. Piyasaların yüksek olması nedeniyle bütçesini aşmak istemeyen Göz-Göz, talip olduğu Trabzonsporlu Rodallega ve Akhisarlı Mustafa Yumlu'yu Denizlispor'a, Yeni Malatyalı Adem Büyük'ü Galatasaray'a, Konyasporlu Jahovic'i Yeni Malatya'ya, Ankaragücü'nden Dever Orgill'i ise Gazişehir'e kaptırdı. Bu arada Göztepe'nin savunma oyuncusu Wallace Reis kulüpte kalmaya karar verdi. Brezilya ekibi Paranaense ile görüşen Reis, son anda fikir değiştirerek teknik heyet ile görüşüp transferle ilgili temaslarını sonlandırdı. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler