Göztepe'de Halil Akbunar'ın satışı askıya alındı

12.06.2022 - 16:24 | Son Güncellenme: 12.06.2022 - 16:39

Yeni sezon hazırlıklarına yaklaşık 3 hafta sonra başlayacak Göztepe'de bir çok takımın transfer listesinde olan kaptan Halil Akbunar'ın satışı beklemeye alındı.

Göztepe'de Halil Akbunar'ın satışı askıya alındı

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona iddialı girmeye hazırlanan Göztepe, yeni haftaya yoğun bir mesai ile başlayacak. Kulüp hisselerinin yüzde 70'inin devri konusunda Danimarkalı iş insanı Rasmus Ankersen ve Sırp milyarder Dragon Solak'ın kurucusu olduğu Sport Republic şirketiyle prensipte anlaşan ve işi resmiyete dökmeye hazırlanan yönetim, bu hafta ilk olarak teknik adam konusunu çözecek.

Hüseyin Eroğlu ile masaya oturulacak

Yeni sezon hazırlıklarına yaklaşık 3 hafta sonra başlayacak sarı-kırmızılılar ilk olarak Altınordu'dan ayrılan teknik direktör Hüseyin Eroğlu ile masaya oturacak. Ankersen'e de Eroğlu hakkında bilgilendirmelerde bulunan kurmaylar, aksilik olursa alternatif isimlere yönelecek.

Korkmaz,Tuna ve Demirel de listede

Bir hafta içinde yeni çalıştırıcısını belirlemeyi planlayan Göztepe yönetimi Hüseyin Eroğlu'nun alternatifi olarak Bülent Korkmaz, Tamer Tuna ve Volkan Demirel'i de listesinde tutuyor. 

İlgini Çekebilir
Göztepe Piric'i elden çıkaracak
Habere Git

Bazı yabancı oyuncular ile yollar ayrılabilir

Ayrıca kadro yapılanmasını da bir an önce tamamlamayı hedefleyen sarı-kırmızılılar bazı yabancı oyuncuları da elden çıkaracak. Kaleci Piric başta olmak üzere sözleşmeleri devam eden Mihojevic, Tijanic, Baku ve Lourency'nin kaderleri en kısa süre içinde netleşecek. 

Halil beklemede, Atınç teklifi değerlendirilecek

Baştan Trabzonspor olmak üzere bir çok Süper Lig takımının transfer listesinde yer alan kaptan Halil Akbunar ile ilgili karar değişti. İzmir ekibi  şu an için Halil Akbunar'ın satışını dondurma kararı aldı. Göztepe, stoperi Atınç Nukan'a gelen teklifleri ise değerlendiriyor. Beşiktaş'ın ciddi olarak ilgilendiği deneyimli defans oyuncusuna başka kulüplerden de teklifler geldiği vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler