Göztepe'den Süper Lig'in tecrübeli oyuncusuna kanca

Özgür Koç
24.05.2024 - 15:37 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 15:48

Süper Lig yeni ekibi Göztepe transfer çalışmalarını sürdürüyor. İzmir ekibi sağ bek Süper Lig'e veda edan Fatih Karagümrük'ün tecrübeli oyuncusu Nazım Sangare'yi gündemine aldı.

Göztepe'den Süper Lig'in tecrübeli oyuncusuna kanca

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'de fark yaratacak iddialı bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan Göztepe, savunma takviyesi için atağa kalktı. Sarı-kırmızılılar, Kıbrıs Rus Kesimi'nde AEK Limassol forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı sol bek Djalma Silva ile prensipte anlaşma sağlarken, sağ bek adayını da buldu. 

Nazım Sangere için girişimler başladı

Yeni Asır'da yer alan habere göre; İzmir ekibinin kurmayları, Süper Lig'de bu sezon küme düşen Karagümrük'te forma giyen sağ bek Nazım Sangare için girişimlere başladı.

Bedavaya gelecek

Almanya doğumlu olan ve Türk statüsünde oynayan 29 yaşındaki tecrübeli savunmacının İstanbul ekibiyle de sözleşmesinin sona ermesi Göz-Göz yönetiminin transferi gerçekleştirme şansını artırıyor.

İzmir'de oynamaya sıcak bakıyor

Haberin detayında, piyasa değeri 300 bin Euro olan gurbetçi oyuncu ile menajeri kanalıyla temasa geçen Göztepe'nin, İzmir ve taraftar kozunu kullanarak Sangare'yi ikna etmeye çalıştığı kaydedildi. Futbolcunun da Süper Lig'de kariyerini devam ettirmek istediği ve Göztepe'ye sıcak baktığı belirtilirken, teknik direktör Stanimir Stoilov'un da futbolcu için ısrarcı olduğu ve sarı-kırmızılıların transfer için tüm şartları zorladığı aktarıldı.

Antalyaspor ve Fenerbahçe formaları da giydi

Almanya'da yetişen ve 2017'den bu yana Süper Lig'de forma giyen Sangare, kariyerine Türkiye'de devam etmek istiyor. Osnabrück'ten 2017'de Antalyaspor'a transfer olan Sangare, Güney temsilcisindeki performansıyla 2020 yılında Fenerbahçe'ye imza atmıştı. A Milli Takıma kadar yükselen 29 yaşındaki savunmacı 6 kez ay yıldızlı formayı terletti.

İç transferde iki imza

Göztepe tecrübeli kaptanı İsmail Köybaşı ile bir, orta saha Dennis ile ise 3 yıllık yeni sözleşme yaparken, birçok oyuncusuyla görüşmelerini sürdürüyor. Sarı kırmızılı yönetimin kaleci Mateusz Lis başta olmak üzere as futbolcularıyla yola devam edeceği kaydedildi.

Djalma Silva imza için İzmir'e gelecek

Öte yandan Göztepe'nin her konuda anlaşmaya vardığı sol bek oyuncusu Djalma Silva, imza atmak için en kısa sürede İzmir'e gelecek. 29 yaşındaki savunmacının gelecek hafta içinde İzmir'e gelerek hem tesisleri gezmesi, hem de sağlık kontrollerinden geçmesi bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler