Göztepe'den Latovlevici atağı

21.07.2019 - 17:52 | Son Güncellenme: 21.07.2019 - 17:53

Süper Lig'de üçüncü sezonuna girecek olan Göztepe, savunmaya yapacağı takviye için arayışlarını durmaksızın sürdürüyor. Sol bek mevkiinde Berkan Emir'in dışında oyuncusu olmayan Göz-Göz, sezon içinde sıkıntı yaşamamak için uzun süredir birçok yıldızı gündemine almıştı.

Göztepe'nin gözdesi Latovlevici

Sarı-kırmızılıların son gözdesi ise geçen sezon Bursaspor forması giyen Iasmin Latovlevici oldu. 33 yaşındaki Rumen futbolcunun sözleşmesinin sona ermesi ve henüz kulüp bulamaması ise bonservis ödemek istemeyen Göz-Göz yönetiminin harekete geçmesini sağladı.

Teklifi ilettiler

Rumen oyuncuya teklifini ileten Başkan Mehmet Sepil, görüşmeleri belirli bir noktaya getirdi. Kariyerine Rumen ekibi Timişoara'da başlayan Latovlevici Gloria Bistrita ve Steau Bükreş'te forma giydikten sonra 2015-2016 sezonunda Türkiye macerasına başladı.

Ligimizi tanıyorlar

Gençlerbirliği'nde de bir sezon forma giydikten sonra Karabük ve ardından Galatasaray'da birer yıl geçiren Rumen oyuncu geçen yıl Bursaspor'da başarılı bir sezon geçirmesine rağmen kulübünün küme düşmesine engel olamadı. (Sabah)

Senin için hazırladığımız haberler