Göztepe'den yeşil ışık! Alpaslan Öztürk, Fenerbahçe'ye...

28.05.2020 - 17:19 | Son Güncellenme: 28.05.2020 - 17:27

Göztepe'den yeşil ışık! Alpaslan Öztürk, Fenerbahçe'ye...

Göztepe 2. Başkanı Talat Papatya, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu. Beto ve Andre Castro takımda kalacak mı? Alpaslan Öztürk, Fenerbahçe'ye transfer olabilir mi? Larin transfer gündeminde mi? Serdar Gürler takımda kalacak mı? Göztepe'de pozitif vaka var mı? Talat Papatya, tüm bu soruları Spor Kazanı programında yanıtladı.

Pozitif vakamız yok!


Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Göztepe 2. Başkanı Talat Papatya, "Çok şükür iyiyiz. Sporcularımızda bir sıkıntı yok. Göztepe'de testler negatif çıktı. Bir sıkıntımız yok. Bilim çok farklı bir uğraş alanı. İlk başta ortaya farklı tezler atıldı çünkü ne ile uğraştığımızı bilmiyorduk. Bu hastalıkla yaşamayı öğreneceğiz ve bir çözüm bulacağız." dedi.

Beto ve Andre Castro, Göztepe'den kalacak mı?


Talat Papatya, isimleri büyük kulüplerle de anılan Beto ve Andre Castro'nun geleceği hakkında konuştu. Papatya, "Belirsiz bir ortam içerisindeyiz. Bu dönemde biraz daha yuvarlak konuşmalıyız. Çok net konuşamıyorum ancak samimi konuşabilirim. Beto'nun samimiyetine inanıyorum. Karşılıklı fikir alışverişi yaptık. Beto burada çok mutlu. Biz de ondan çok memnunuz. Beto'nun temsilcileriyle 5 aydır görüşüyoruz. Bu ekip aynı zamanda Andre Castro'yu da temsil ediyor. Oyuncular bizde kalmak istiyor ve biz de onları tutmak istiyoruz. Ana hatlarıyla anlaştığımızı söyleyebilirim. %80 oranında bu iş bitti ancak maddi olarak görüşmelerimiz sürüyor. Böyle bir durumda sadece ön görüşmeleri yaptık. Bu seneyi yoluna koyduktan sonra önümüze bakacağız. Futbolcularımızla bir gönül bağımız var. Burada sadece işin matematik kısmı kaldı. Şu anda bizim önerebileceğimiz şartların oluşması lazım. Bol sıfırlı rakamlar bundan sonra olmayacak. Bu bütün dünya için geçerli. Küçülme sinyallerini hissediyoruz. Bize resmi bir teklif gelmedi. Beto'nun diğer kulüpler tarafından isteniyor olması gayet normal. Ben onu çok seviyorum. Beto, İmzir'i çok seviyor. Böyle bir ipucu vermiş olayım." şeklinde konuştu.

Alpaslan Öztürk, Fenerbahçe'ye gidebilir mi?

Alpaslan Öztürk, Fenerbahçe'ye gidebilir mi?

Göztepe 2. Başkanı son olarak kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Serdar Gürler ve adı Fenerbahçe ile anılan Alpaslan Öztürk'ün durumunu değerlendirdi. Papatya, "Serdar Gürler konusunda bazı şeyler netleşmeli. Serdar Gürler burada çok mutlu. Huesca cephesinde bazı şeyler netleşmeli. Bu noktadan sonra kartlar yeniden dağıtılıyor. Bu zor süreçte ekonomik anlamda bir değişim olacak. Tüm dünya bu olaylardan etkilendi. Alpaslan bizim çok değer verdiğimiz bir oyuncumuz. Resmi olarak bir şey gelmediği için yorum yapamam. Şartların oluşması durumunda bu işin içerisinde oluruz. Burada kulüp menfaatleri her şeyin önünde. Bizim bütün futbolcularımız burada mutlu. Oyuncular mutlu oldukları için iyi performanslar sergiliyorlar. Alpaslan, Göztepe'de çok mutlu ancak bu profesyonel bir dünya. Her futbolcumuz için oturur ve konuşuruz. Biz futbolcumuz ve kulübümüz için iyi olacak her transferle ilgileniriz. Pandemi süreci boyunca bizim scout ekibimiz imkanlar dahilinde taramalarına devam ediyorlar. Bizim çok geniş bir oyuncu havuzumuz var. Belli bir noktaya gelmeden önce biz isimlerden haberdar olmuyoruz. Larin, geniş havuzumuzda olan bir oyuncu olabilir ancak önümüze şu anda ismi gelmedi." diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler