Göztepeli Beykan Şimşek Bandırmaspor'a transfer oldu

Feride Kara
20.01.2022 - 16:34 | Son Güncellenme: 20.01.2022 - 16:40

Spor Toto 1. Lig ekibi Bandırmaspor, Göztepe'den Beykan Şimşek ile 6 aylık kiralık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Beykan sezon sonuna kadar forma giyecek

Göztepeli Beykan Şimşek Bandırmaspor'a transfer oldu

 Bandırmaspor, Göztepe'den Beykan Şimşek'i 6 aylığına kiraladı. Kocaelispor'a imza aşamasında transferi gerçekleşmeyen Beykan Şimşek'in kiralık olarak sezon sonuna kadar Bandırmaspor forması giyecek.

Göztepe'den resmi açıklama

Sarı Kırmızılı kulüp yaptığı açıklama ile Beykan Şimşek’in Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor’a sezon sonuna kadar kiralık olarak gittiğini duyurdu. "Oyuncumuz Beykan Şimşek’in sezon sonuna kadar Royal Hastanesi Bandırmaspor’a kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır."

Beykan Şimşek kimdir?

1 Ocak 1995 tarihinde Aydın'da dünyaya gelen Beykan, ailesinin desteğiyle ve babasının da eski futbolcu olmasıyla futbola; 12 yaşında, Isparta Gençlikspor'da başladı. Bu sırada, eski basketbolcu olan annesinin isteğiyle basketbola da başlayan ve bir sene boyunca basketbol oynayan Beykan, tercihini futboldan yana yaptı. Futbola, 14 yaşında Fenerbahçe'de devam etti. Fenerbahçe'nin çeşitli yaş kategorilerinde forma giyen Beykan, etkili performansıyla A takıma kadar yükselmeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler