Göztepe’nin golcüsü Cherif Ndiaye'den ırkçılık isyanı!

13.09.2021 - 18:31 | Son Güncellenme: 13.09.2021 - 23:24

Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin golcü futbolcusu Cherif Ndiaye'nin Başakşehir maçı sonrası yaptığı paylaşımdaki ırkçılık vurgusu dikkat çekti.

Göztepe’nin golcüsü Cherif Ndiaye'den ırkçılık isyanı!

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'de Başakşehir'i 2-1 yenen Göztepe bu sezon ilk galibiyetini aldı. Karşılaşmaya 1 gol, 1 asistle oynayan Cheriff Ndiaye damga vurdu.

'Gol atınca kral, kaybedince ırkçılığın hedefi oluyorum'

Senegalli futbolcu maç sonunda çok tartışılan bir paylaşım yaptı. Kendisine yapılan eleştirileri hakaret boyutuna taşıyanlara seslenen Göztepeli oyuncu, "Kaybettiğimizde bana hakaret ediyorsunuz ve ırkçı şeyler söylüyorsunuz. Kazanıp gol attığımda bana 'Kral' diyorsunuz. Bu saçmalık. Ailem ve en başından bana inanan, iyi ve kötü günümde yanımda olan insanlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

Göztepe taraftarından Ndiaye'ye destek

Ndiaye'nin bu paylaşımına Göztepeli taraftarlardan da büyük destek geldi. Sarı-kırmızılılar, "Her zaman, her yerde ve herkes için ırkçılığa hayır... Cherif Ndiaye’nin yanındayız" mesajlarıyla golcü oyuncuya sahip çıktı.

Göztepe formasıyla 11 golü var

Göztepe'ye geçen sezon Hırvat temsilcisi Gorica'dan transfer olan Cherif Ndiaye 40 maçta 10 gol atmıştı. 25 yaşındaki forvet bu sezon ilk golünü ligin 4. haftasındaki Başakşehir mücadelesinde kaydetti.

İlgini Çekebilir
Alman futbolcu Dennis Erdmann'a ırkçılıktan 8 hafta ceza
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler