Göztepe’ye Almanya’dan kule golcü!

27.01.2021 - 19:19 | Son Güncellenme: 27.01.2021 - 19:29

Göztepe transfer haberleri… Göztepe, Bundesliga 2 ekiplerinden Darmstadt forması giyen 29 yaşındaki kule forvet Serdar Dursun’u transfer etmek istiyor. Peki, Serdar Dursun kimdir? İşte detaylar…

Göztepe’ye Almanya’dan kule golcü!

Ege temsilcisi, Bundesliga 2 takımlarından Darmstadt’da oynayan santrafor Serdar Dursun’un peşinde.

İzmir Yeni Asır’ın haberine göre, yeni teknik direktör Ünal Karaman, 29 yaşındaki golcü oyuncunun ismini yönetime verdi.

Darmstadt kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız oyuncu, kulübün mali şartlarına uyması halinde futbolcuyu renklerine bağlayacak.

Tecrübeli golcünün menajeriyle iletişime geçen Sarı-Kırmızılı yöneticiler, Dursun’un sözleşmesinin sona erecek olması sebebiyle yüksek bir bonservis ile karşılaşmayacaklarını düşünüyorlar.

Serdar Dursun kimdir?

1991 yılında Almanya’da doğan gurbetçi oyuncu, futbola FTSV Lorbeer Rothenburgsort takımında başladı.

Daha sonra SC Vorwärts-Wacker 04 Billstedt ve Concordia Hamburg takımlarının altyapılarında oynadıktan sonra Hannover 96’ın U19 takımına transfer oldu ve iki yıl sonra aynı kulübün 2.takımına geçiş yaptı.

Türkiye’ye ilk kez Eskişehirspor ile ayak basan golcü oyuncu, daha sonra Şanlıurfaspor ve Denizlispor takımlarına kiralandı.

2014 yaz transfer döneminde Fatih Karagümrük ile sözleşme imzalayan tecrübeli futbolcu, iki yıl sonra Almanya’ya, Greuther Fürth takımına transfer oldu.

Yıldız forvet oyuncusu, son olarak 2018 yılında Darmstadt kulübüne transfer oldu.

1,90 boyundaki futbolcu, santrafor mevkiinde görev alıyor.

Serdar Dursun'un istatistikleri

Kariyeri boyunca 302 maçta sahaya çıkan Dursun, 90 gol atarken, 32 de asist kaydetti.

Bu sezon Darmstadt kulübüyle Bundesliga 2’de 18 maçta forma giyen Serdar Dursun, 10 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler