Göztepe'ye talih kuşu kondu: Emersonn kasayı dolduruyor
Editör: Ahmet Kaan Mandalı
Son Güncelleme /
Premier Lig'in yeni ekiplerinden Ipswich Town, iddiaya göre Göztepe'nin eski oyuncusu Emersonn'u 32 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Eski golcüsünün 10 milyon euronun üzerinde bir bedelle satılması halinde bonservis bedelinden %20 pay alacak Göztepe, transferin resmileşmesi halinde kasasını dolduracak.
Londra'ya uçacak
Santi Aouna'nın haberine göre Premier Lig'in yeni ekiplerinden Ipswich Town, Toulouse'un Brezilyalı golcüsü Emersonn'u bonuslarla birlikte 32 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Haberde, Göztepe'nin eski oyuncusu Emersonn'un sağlık kontrolünden geçmek için ilerleyen saatlerde Londra'ya uçacağı ve transferin de yakın bir tarihte resmileşeceği iddia edildi.

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne dev teklif!
Göztepe'nin eski oyuncusunun transferinden 5-6 milyon euro bandında bir gelir elde etmesi bekleniyor. İzmir temsilcisinden Toulouse'a 3.2 milyon euro karşılığında Transfer olan Emersonn, Fransa'da bu sezon 32 maça çıkmış ve 8 gol 3 asistlik bir performans sergilemişti.




