Gözyaşlarını tutamayan Berna Gözbaşı: Hakem şiddetine 'dur' diyorum

26.07.2020 - 00:59 | Son Güncellenme: 26.07.2020 - 00:59

Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, Trabzonspor'a 2-1 yenilip Süper Lig'den düştükleri maın hakemi Cüneyt Çakır'a tepki gösterdi. Peki Berna Gözbaşı neden göz yaşlarını tutamadı? Berna Gözbaşı ne dedi? İşte detaylar..

Gözyaşlarını tutamayan Berna Gözbaşı: Hakem şiddetine 'dur' diyorum

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'e veda eden Kayserispor'da, başkan Berna Gözbaşı Trabzonspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

 

TRT Spor'a bağlanan Gözbaşı, "Ben bugüne kadar hakemler hakkında hiç konuşmadım. Konuşmamak için elimden geleni yaptım. İnanılmaz mücadele verdik. Düşmüş bir takımı vazgeçmeden buraya kadar getirdik" dedi.

 

Konuşması sırasında gözyaşlarını tutamayan başkan Gözbaşı müsabaka hakemi Cüneyt Çakır'a tepki göstererek, "Bugün bizim hakkımız gasp edildi. Buradan isyan ediyorum.  İptal edilen gol, verilmeyen penaltı... Bizim oyuncumuz düşüyor bizim oyuncumuza sarı kart veriyor. Sonuna kadar mücadele ettik ama bugün biz katledildik. Adalet istiyorum, bir şehrin kaderi ile bu kadar oynanmamalıydı. Bugün Cüneyt Çakır bizden ne istedi anlamıyorum. Biz bu ligde kalmayı hak ettik. Bu böyle olmamalıydı" ifadesini kullandı.

Gözbaşı, "Biz Kulüpler Birliği'nde "Kadına şiddete 'dur' de" projesi yapıyoruz. Hakem şiddetine de 'dur' demek lazım" diyerek sözlerini noktaladı.  

Mücadelenin ardından sosyal medya hesabından da açıklamalar yapan Berna Gözbaşı tartışmalı pozisyonun fotoğrafını paylaşarak, "Bir şehrin, bir takımın kaderi ile büyük bir mücadele örneği ile oynamak bu kadar mı kolay?" ifadesini kullandı.

Böyle bir sonu hak etmediklerini söyleyen Gözbaşı, "Biz böyle bir sonu hak etmedik. Bu zamana kadar hakem hataları ile ilgili mümkün olduğu kadar sessiz kaldık. Sineye çektik. Mücadelemizle, azmimizle bunu da aşarız dedik ve son hafta, son dakikaya kadar mücadelemizi sürdürmeyi başardık" diye konuştu.

Cüneyt Çakır'ın kararlarının kendilerini küme düşürdüğünü kaydeden Kayserispor Başkanı, "Ama bu maçta yapılan hakem hataları bizi resmen küme düşürdü, hem de dalga geçer gibi. Var sistemi neden oluşturuldu? Neden hep bizim aleyhimize işledi? Çizgi teknolojisi neden uygulanmadı? Biz o kadar mücadeleyi boş yere mi verdik?" diye konuştu.

Berna Gözbaşı penaltı bekledikleri pozisyonun fotoğrafını paylaşarak, "Say say bitmeyen hakem hataları. Bu penaltı değil mi? Bu basit bir hakem hatası da değil, resmen gasp... Bu lig bizim hakkımızdı... Bu sene onca zorluktan geçtikten sonra onca mücadelemizin sonunda Kayserispor bunu hak etmedi" açıklamasını yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler