Graham Potter, Chelsea ayrılığıyla Taylor Swift sayesinde başa çıktığını açıkladı

27.09.2024 - 12:27 | Son Güncellenme: 27.09.2024 - 12:52

Chelsea macerası 7 ay süren teknik direktör Graham Potter, Premier Lig ekibi ile yollarını ayırdığı dönem hakkında konuştu. Potter açıklamalarında ünlü şarkıcı Taylor Swift'ten de bahsetti.

Graham Potter, Chelsea ayrılığıyla Taylor Swift sayesinde başa çıktığını açıkladı

AJANSSPOR - HABER

49 yaşındaki teknik direktör Graham Potter, 8 Eylül 2022'de Premier Lig ekibi Chelsea'nin çalıştırıcısı olarak görev aldı. Potter'ın İngiliz ekibi ile macerası ise yalnızca 7 ay sürdü. Chelsea, Potter'ın görevine son verdi.

Chelsea, Potter ile yollarını 7 ayda ayırdı

Chelsea, Graham Potter ve teknik ekibi için rekor bir harcamaya imza atmıştı. İngiliz takımı 21.5 milyon İngiliz Sterlin'ini gözden çıkardığı ekipte ise aradığını bulamadı. Potter, teknik direktörlük döneminde Chelsea 31 maçın 12'sinden galip ayrıldı. Premier Lig ekibi ise alınan sonuçların ardından 7 ayın sonunda Potter'ın görevine son verdi.

"5 yıllık sözleşmemin 7. ayında kovuldum"

The Telegraph için açıklamalarda bulunan Graham Potter, Chelsea'den ayrılışı hakkında şunları söyledi: "Bir bakıma yas tutma sürecine benziyor, zamanla iyiye gidiyor. Kendinizi suçlamamaya çalışmalısınız, ancak her şeyi başkasının üzerine de atamazsınız. Brighton'dan ayrıldıktan sonra 5 yıllık sözleşmemin 7. ayında kovuldum."

İlgini Çekebilir
Eski Premier Lig şampiyonundan şaşırtan kariyer tercihi
Habere Git

"Hiçbir pişmanlık duymuyorum"

Graham Potter açıklamalarında şöyle konuştu: "Bunu yaptığım için hiçbir pişmanlık duymuyorum. Ama aynı zamanda bir insan işini kaybedince bir noktada hayal kırıklığı, öfke ve belki de acı yaşıyor. En önemlisi ailemle ve arkadaşlarımla birlikte olmaktı, onlarla bağlantı kurmaktı. İngiltere ragbisinde Steve Borthwick ile biraz zaman geçirdim. Amerika'ya gittim ve orada bazı sporları, organizasyonları izledim."

"Taylor Swift'i konserde izlemeye gittim"

Chelsea'den ayrıldıktan sonra takımsız kaldığı dönemde neler yaptığını Graham Potter "Falkland Adaları'na gittim. 14 yaşındaki oğlumun dehşetine rağmen Taylor Swift'i konserde izlemeye gittim. Oğlum benim kadar hayranı değil." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler