Grekoromen Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor!

09.08.2017 - 14:10 | Son Güncellenme: 09.08.2017 - 14:10

Grekoromen Güreş Milli Takımı, 21-26 Ağustos'ta Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek Dünya Güreş Şampiyonası hazırlıklarını Bolu'da sürdürüyor.

Aladağ bölgesinde bulunan Aladağ Kamp Eğitim Merkezi'nde çalışan 8 milli sporcu, yoğun tempoda sürdürdükleri idmanlarıyla şampiyonada madalya almayı hedefliyor.

Grekoromen Güreş Milli Takımı Teknik Direktörü Salih Bora, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyona öncesi son kamplarını yaptıklarını belirterek, "Şu an hazırlıklarımızın sonuna geldik. Müsabakalara az bir süre kaldı. Ülkemizi Fransa'da en iyi şekilde temsil edeceğiz." dedi.

Bora, şampiyonaya grekoromen stilde 8 sıkletle katılacaklarını kaydederek, "Kampımızda şu an 35 kişi var. Arkadaşlarımız değişik sporcularla antrenman yapsın diye her sıklette 3-4 partnerimiz var. Bolu kampımız, Dünya Şampiyonası'nın düzenleneceği tarihe kadar devam edecek." ifadelerini kullandı.

Öte yandan kampı ziyaret eden dünya ve Avrupa şampiyonu eski milli güreşçi Şeref Eroğlu, sporcu ve antrenörlerle görüşerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Şampiyonaya hazırlanan milli takıma moral ziyareti yaptıklarını ifade eden Eroğlu, şunları söyledi:

"Sporcularımızın antrenmanlarını da izleme fırsatı bulduk. İnşallah bundan öncekilerde olduğu gibi bu Dünya Şampiyonası'nda da Serbest ve Grekoromen Güreş Milli Takımlarımız üzerine düşeni yapacaktır. Biz bayrağı Rızalara, Tahalara devrettik. İnşallah yine Paris'te, Avrupa Şampiyonası'nda olduğu gibi İstiklal Marşı'nı dinleme şansımız olacak."

Senin için hazırladığımız haberler