Grekoromen Güreş Milli Takımı'nın 3. kamp dönemi başladı

15.03.2018 - 12:58 | Son Güncellenme: 15.03.2018 - 12:58

Bu yıl Rusya’da düzenlenecek olan Avrupa Güreş şampiyonası için daha önce 2 kez kampa giren Grekoromen Güreş A Milli Takımı 3. hazırlık dönemi için İstanbul Sarıyer

Mersin’li Ahmet Tesisleri'nde kampa girdi. U 23 takımının da hazır bulunduğu kampta toplam 45 sporcu bulunuyor.

Grokoromen Güreş Milli Takımı, Rusya'da organize edilecek Avrupa Şampiyonası'nın hazırlıkları için 3. kamp dönemine girdi. Sarıyer Mersin’li Ahmet Tesisleri'nde yapılan çalışmalarda toplam 45 sporcu yer alıyor. Ayrıca Gürcistan Milli Takımı'ndan da 10 sporcu Milliler'le birlikte çalışacak. Milli takım kampında Rıza Kayaalp’e partner olarak da Bulgaristan’dan gelen şampiyon güreşçi Metodiev ile 3 günlüğüne Almanya’dan gelen 130 kilo sporcu Pascal da yer aldı. Bugün sabah saat 07.00’de koşu, 10.00’da fizik kondisyon çalışan Milliler daha sonra salonda Teknik Direktör Salih Bora yönetiminde idman yaptı.
Milli Takım'ın 3. hazırlık kampı 31 Mart’a kadar sürecek. Bu arada Milliler 21-25 Mart tarihleri arasında Bulgaristan’a geçerek burada Nikola Petrov - Dan Kolov turnuvasına katılacak.

Grekoromen Milli Takım Teknik Direktörü Salih Bora yaptığı açıklamada Avrupa şampiyonası öncesinde 3. ve en önemli kamp döneminin başladığını belirterek, “Avrupa Şampiyonası için geri sayım sürüyor. Buradaki kampımız sırasında Bulgaristan’da çok önemli bir turnuvaya katılacağız. Bu turnuvada milli takım kadromuzda şekillenecek. Dolayısıyla Avrupa Şampiyonası öncesinde en önemli kamp dönemini yaşıyoruz. Bu yıl Avrupa şampiyonasının Dağıstan’da yapılacak olmasından dolayı çok daha sıkı hazırlanıyoruz. Hedefimiz Avrupa şampiyonasına kadar tamamen hazır hale gelmek” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler