Griezmann, Zlatan'ın izinden gidecek!

05.06.2020 - 16:17 | Son Güncellenme: 05.06.2020 - 16:21

Fransız futbolunun parlayan yıldızlarından biri olan ve Barcelona'ya transferiyle kariyerinde zirve yapan Antoine Griezmann geleceği hakkında konuştu. Yıldız oyuncu, futbolu nerede bırakacağına karar verdiğini söyledi. Griezmann'ın da dünyaca ünlü yıldızların izinden gitme planı var.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Katalan ekibi Barcelona’da forma giyen Antoine Griezmann geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Barcelona’dan ayrılacak mı? Kariyerini hangi ülkede sonlandıracak? Griezmann dikkat çeken ifadelere imza attı.

Griezmann, Barcelona’daki hedefi hakkında konuştu

ABD basınına konuşan ve takımındaki hedeflerini anlatan yıldız oyuncu, ”Barcelona ile La Liga ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmayı hedefliyorum” ifadelerini kullandı.

“MLS’e gitme planım var”

Adı bazı Avrupa takımlarıyla anılan Griezmann geleceği hakkında ise, ”2022 Dünya Kupası sonrası MLS'e gitme planım var. Hangi takım olacağını bilmiyorum ama gerçekten orada oynamak istiyorum. Kariyerimi ABD'de bitirme niyetindeyim” diye konuştu.

Zlatan ve Beckham gibi yıldızlar MLS’te oynamıştı

2022 Dünya Kupası sonrasında 31 yaşında olacak futbolcu, bu sezon Barcelona’da 37 maçta 14 gol 4 asistlik performans sergiledi. Bilindiği gibi David Beckham, Zlatan Ibrahimovic ve Andrea Pirlo gibi oyuncular, MLS’te boy göstermişti.

Senin için hazırladığımız haberler