Groenendijck: "Antalyasporlulara daha fazlasını yaşatmak istiyoruz"

Feride Kara
02.04.2022 - 18:57 | Son Güncellenme: 02.04.2022 - 19:00

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijck İzmir deplasmanında 2-1'lik skorla kazandıkları Altay maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Groenendijck: "Antalyasporlulara daha fazlasını yaşatmak istiyoruz"

Spor Toto Süper Lig’in 31. hafta maçında Antalyaspor, deplasmanda Altay’ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından Antalyaspor Teknik Sorumlusu Alfons Franciscus Groenendijck, açıklamalarda bulundu.

44 puan yeterli görünebilir ama...

Groenendijck, “Başarılı gidişatımız devam ediyor. Güzel bir maçı geride bıraktık ve 3 puanı aldık. Kendimiz, eleştirecek olursak; rakibi doksan dakika hayatta tutan bizdik. Elimizde gelen fırsatları kaçırmaksak ilk yarıda fişi çekebilirdik. Bunu yapamadık ve rakip bu yüzden üzerimize geldi. 3 puan almak en önemlisiydi. 44 puan yeterli görünebilir ama bizim taraftarımıza ve şehrimize daha fazlasını yaşatma isteğimiz var.

İlgini Çekebilir
İzmir'de Antalya güneşi! Altay çöktü
Habere Git

İyi gidişatın keyfini çıkaralım

Bunun için savaşmaya devam edeceğiz. Bulunduğumuz noktayı yeterli görmüyorum. Şimdilik 3 puan ve iyi gidişatın zevkine varıp keyfini çıkaralım. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Hatay maçına konsantre olacağız. O maçın ardından da kalan 7 haftanın bize neler getireceğini göreceğiz“ diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler