Antalyaspor'da Alfons Groenendijk, Beşiktaş Süper Kupa maçı sonrası "Neden VAR'a gidilmedi?"

Akın Ungan
06.01.2022 - 01:06 | Son Güncellenme: 06.01.2022 - 01:09

Beşiktaş ile Antalyspor, Süper Kupa'da karşılaştı. Maçı penaltılarla Beşiktaş kazandı. Maçtan sorna Yardımcı antrenör Alfons Groenendijk, açıklama yaptı.

Antalyaspor'da Alfons Groenendijk, Beşiktaş Süper Kupa maçı sonrası "Neden VAR'a gidilmedi?"

Katar'da düzenlenen Turkcell Super Kupa'da Antalyspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, penaltılarla kazandı. Maçın ardından Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Alfons Groenendijk açıklamalarda bulundu.

Soyunma odasını şu anda tahmin edebilirsiniz

Groenendijk, maçı değerlendirirken, "Finali kaybetmek futbolda en kötü duylardan biridir, penaltılarla kaybetmek kötü duyguyu artırır. Kötü duygular içerisindeyiz. Soyunma odasını şu anda tahmin edebilirsiniz. Umarım futbolcular en kısa sürede tamamlanır. İlk yarı Beşiktaş'ın kontrolündeydi, ikinci yarı oyunu dengeledik ve skor ürettik. Dengeyi getirdik. Uzatmalara giden bir oyunda iyi oynadık diyebilirim. Tabii ki Beşiktaş'ta şans buldu ama bizim domine ettiğimiz oyun tarzında geçti." ifadelerini kullandı.

"Bir pozisyon var, açık el"

Batshuayi'nin tartışılan pozisyonu hakkında konuşan Antrenör, "Bahane üretmek istemem ama bir pozisyon var, açık el. Neden VAR'a gidilmediğini sormak gerekiyor. Oyun genelinde kramp ve sakatlıklar yaşadık ve mecburi değişiklikler oldu. Penaltılara geçilince şanssızlık yaşayan oyuncuları kullanamadık. Penaltı kullanmak kolay değil. Herkes penaltıyı atabilir, kaçırabilir. Buna takılı kalmamak gerekiyor. Beşiktaş'ı tebrik etmek gerekiyor. Pazartesi Göztepe maçımız var, ona konsantre olmalıyız. Kupayı en çok taraftar için kazanmak istedik ama kazanamadık" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler