Grosskreutz ve Aslan! Yollar yine kesişiyor!

04.01.2016 - 14:29 | Son Güncellenme: 04.01.2016 - 14:29

Almanya Bundesliga takımlarından 7’si, devre arası kampını Türkiye’de gerçekleştirecek.

Werder Bremen, Borussia Mönchengladbach, Hamburg, Hannover 96, Hertha Berlin ve Stuttgart kulüpleri, kamp yeri olarak Antalya’nın Belek Turizm Bölgesi'ni, Darmstadt ise Lara’yı seçti.

Bu arada Galatasaray'dan ayrılan ve Kevin Grosskreutz da Stuttgart ile anlaşma kesinlik kazanırsa, Galatasaray'la aynı bölgede kamp yapabilir. Sarı kırmızılı ekip de Ocak ayında Belek'te kamp yapacak.

Hafta içinde Antalya’ya gidecek takımlar, kamp süresince hazırlık karşılaşmaları da oynayacak. Takımlar, ocak ayı ortasında yeniden Almanya’ya dönecek. Bundesliga’nın 2. yarısı, 22 Ocak’ta başlayacak.

Çalhanoğlu gelmiyor
Bundesliga şampiyonu Bayern Münih Katar, Borussia Dortmund ve Eintracht Frankfurt da Birleşik Arap Emirlikleri’nde ikinci yarıya hazırlanacak.

Halil Altıntop’un takımı Augsburg ve milli futbolcu Yunus Mallı’nın formasını giydiği Mainz İspanya’yı tercih ederken, bir diğer Türk futbolcu Hakan Çalhanoğlu’nun takımı Bayer Leverkusen ve Schalke 04 ABD’ye gidecek.

Hoffenheim, devre arası hazırlıklarını Güney Afrika'da, Wolfsburg Portekiz’de yapacak. Köln ve Ingolstadt ekipleri ise Almanya’da kalacak.

Senin için hazırladığımız haberler