Grubumuzda işler karıştı

11.06.2017 - 23:58 | Son Güncellenme: 11.06.2017 - 23:58

AJANSSPOR - Dünya Kupası 2018 Elemeleri I Grubu’nda oynanan ve Milli Takımımızı yakından ilgilendiren karşılaşmada İzlanda ve Hırvatistan karşı karşıya geldi. Grup liderliği için bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak isteyen ev sahibi ilk 45 dakikada istediği golü bulamadı. Mücadelenin ön planda olduğu ilk yarıda topa daha fazla sahip olan takım Hırvatistan olsa da, onlar da gol sevinci yaşayamadı ve soyunma odasına 0-0 beraberlik ile gidildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takım da kontrollü bir oyun sergiledi. İkili mücadelerin ön planda olduğu bu yarıda, iki takım da beraberliğe razı bir görüntü sergilediler fakat maçın son dakikasında ev sahibi ekipten Magnusson sahneye çıktı ve skoru belirleyen isim oldu. Bu galibiyetle İzlanda puanını 13’e çıkardı ve lider Hırvatistan ile aynı puana yükseldi. Millilerimiz, Kosova karşısında aldığı galibiyet ile 11 puana yükselirken, grup liderliği için şansını sürdürdü.

Eylül ayında devam edecek grup maçlarında İzlanda, Finlandiya’ya konuk olurken, Hırvatistan evinde Kosova’yı ağırlayacak. Aynı tarihte Millilerimiz Ukrayna deplasmanında 3 puan arayacak.

Senin için hazırladığımız haberler