"Gruptan çıkmak istiyoruz"

07.11.2017 - 22:45 | Son Güncellenme: 07.11.2017 - 22:45

19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vedat İnceefe, Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grup maçlarını en iyi şekilde tamamlayarak bir üst tura çıkmak istediklerini belirtti. 

Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan elemelerin 13. Grup mücadelesinde, ilk maçında Kazakistan'ı 3-0 yenen milli takımın teknik direktörü İnceefe, maç sonunda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında konsantrasyon problemi yaşadıklarını ifade eden İnceefe, "Onun dışındaki bölümde istediğimiz şeyleri sahaya yansıtmaya başladık. Geride fazla oyalanmadan hemen ikinci ve üçüncü bölgeye geçmeye çalıştık. Hızlı hücumla atakları sonlandırmak istedik. Nitekim bunda da bölüm bölüm başarılı olduk." diye konuştu. 

Kazakistan maçını 3 golle kazandıkları için mutlu olduğunu belirten İnceefe, 10 Kasım'da Galler ile karşılaşacaklarını hatırlatarak şunları söyledi:

"Galler maçı tabii ki bu maçtan daha farklı bir maç. Galler fizik kondisyon olarak iyi bir ekip, mücadeleci bir takım. Onlara karşı daha başka taktikle inşallah sahada olacağız ve bu maçı da kazanmak istiyoruz. Allah'ın izniyle maçları en iyi şekilde tamamlayıp gruptan çıkmak istiyoruz."

 

Senin için hazırladığımız haberler