GS TV’de Fenerbahçeli futbolcuya büyük övgü! Ali Koç'tan teşekkür yazısı

31.05.2021 - 21:21 | Son Güncellenme: 01.06.2021 - 19:32

Fenerbahçe U19 takımında Galatasaray’a nefis bir gol atan Arda Güler, GS TV spikeri ve yorumcusu tarafından büyük övgü aldı. Sarı-kırmızılıların televizyonundaki centilmence yorumlar, iki kulüp arasında özlenen fair-play havasını estirdi.

GS TV’de Fenerbahçeli futbolcuya büyük övgü! Ali Koç'tan teşekkür yazısı

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig U19 Elit Lig’nin 16. Haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe Florya Metin Oktay Tesislerinde 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçeli Arda Güler’in 45+1. Dakikada attığı harika gol ve ortaya koyduğu futbol taraflı tarafsız herkesi kendisine hayran bıraktı.

Galatasaray Televizyonu Spikeri Serbay Şenkal Gün ortası programında yorumcu Kemal Özcanlı ile birlikte Fenerbahçeli Arda Güler’den övgü dolu sözler ile bahsetti.

GS TV spikeri Fenerbahçe'yi tebrik etti

Arda Güler’in çok yetenekli bir futbolcu olduğunu dile getiren Şenkal, “16 yaşında 2005 doğumlu çok önemli bir futbolcu var. Zaten muazzam bir gole imza attı. Müsabakayı takip ettim. Kendi takımını yönlendirme kabiliyeti, liderlik vasfı çok önemli meziyetlere sahip bir futbolcu. Türk futbolu Arda Güler adından bir futbolcu kazanacak. Fenerbahçe’yi de bu bağlamda tebrik etmemiz gerekiyor. Centilmenlik göstermemiz gerekiyor, bunlar bizim evlatlarımız. Galatasaray’a gol attığında ben mutluluk duydum.” dedi.

'Arda Güler'i izlemekten büyük keyif aldım'

Kemal Özcanlı ise, “Dün Arda’yı izlerken gerçekten büyük keyif aldım. Bir futbolsever olarak izliyorsun bu olayı. 16 yaşında bu lig akademi ligi normalde U19 ligi. 3 sene geriden geliyor, müthiş bir başarı. Gerçekten Fenerbahçe takımını çok iyi yönetiyor. Tam bir maestro. Oyunun iki yönünü de oynuyor. Müthiş bir lider. Fenerbahçe için Türk futbolu için iyi bir futbolcu.” İfadelerini kullandı. 

 

İşte o görüntüler

Emre Belözoğlu A takımla idmana çıkardı

10 numara pozisyonunda görev alan Arda Güler bu sezon 13 maça çıkarken 5 gol 4 asistlik performans sergiledi. Fenerbahçe’nin profesyonel sözleşme imzaladığı genç yıldıza direktör Emre Belözoğlu büyük önem veriyor. Belözoğlu 16 yaşındaki futbolcuyu sezon için A takımla Samandıra’da antrenmanlara çıkmasını sağladı. Arda Güler’in sözleşmesi Haziran 2023’te sona erecek.

Arda Güler kimdir ve kaç yaşındadır?

Fenerbahçe'nin 2019 yılında Gençlerbirliği altyapısından transfer ettiği Arda Güler, Ankara doğumlu orta saha oyuncusudur. Orjini on numara olan futbolcu, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilmektedir. 25 Şubat 2005 tarihinde doğan Güler, henüz 16 yaşındadır. 

Arda'nın idolü Alex De Souza

2023'e kadar kendisini Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı atmıştır. Arda Güler, Fenerbahçe'yle kontrat imzaladığında; "Hayallerimin kulübüne geldim. Çok mutluyum" ifadelerini kullanmıştır. Genç oyuncunun kendisine idol aldığı futbolcu Alex de Souza'dır.

Ali Koç'tan teşekkür yazısı

Yaşananlara Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da kayıtsız kalmadı. Koç, GS TV'ye Arda Güler için teşekkür yazısı yazılması talimatını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler