GS TV'de kafaları karıştıran Paul Le Guen iddiası!

18.02.2018 - 22:48 | Son Güncellenme: 18.02.2018 - 22:48

GS TV'de kafaları karıştıran Paul Le Guen iddiası!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-1 mağlup oldu. Bu mücadelenin ardından kulübün resmi yayın organi GS TV’de dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı.

GS TV’de maç sonunda yapılan programda yorumculuk yapan Ömer Kükner, gelecek hafta Galatasaray’ın Bursaspor ile oynayacağı maç öncesi kafaları karıştıran bir iddiada bulundu.

Kükner, ”Galatasaray hafta Bursaspor ile oynayacak. Bursaspor da sıkıntılı. Paul Le Guen için çok kritik bir maç. Ben Bursaspor’un Safet Susic’i göreve getirmek istediğini, görüştüklerini duydum” ifadelerini kullandı.

Safet Susic kimdir?

Teknik adamlık kariyerinde Cannes, İstanbulspor, Al Hilal, Atiker Konyaspor, Ankaragücü, Rizespor, Osmanlıspor, Bosna Hersek ve Evian’ı çalıştıran Safet Susic son olarak Aytemiz Alanyaspor’da görev almıştı. 62 yaşındaki teknik adamın, Alanyaspor ile yakın zamanda yolları ayrılmıştı.

Daha önce benzer iddialar ortaya atıldı

Hatırlanacağı gibi Bursaspor’un Beşiktaş ile oynayacağı maç öncesinde de teknik direktör Paul Le Guen ile yolların ayrılabileceği konuşulmuştu.

Bursaspor’dan Paul Le Guen’in geleceği hakkında resmi açıklamayı İkinci Başkan Ali Ademoğlu yapmıştı.

Ademoğlu, Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlamıştı. Ademoğlu,” Böyle birşey söz konusu değil. Hocamızın sözleşmesi devam ediyor. Kısa süreliğine göreve gelmedi. Taraftarlarımız yalan haberlere itibar etmesinler” ifadelerini kullandı.

Paul Le Guen yönetimindeki Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 23.haftasında Galatasaray ile deplasmanda oynayacağı maçı bir çıkış karşılaşması olarak görüyor. Yeşil-beyazlılar, 27 puanla 11.sırada yer alıyor.

Le Guen, Bursaspor’dan ayrılıp ayılmayacağına dair sorulara, ” Çok çalışacağım tabii ki. Her gün kendimi adıyorum. Çok çalışıyorum,  kulüpte çok zaman geçiriyorum. Kulübü iyi yere götürmek adına çalışmaya devam  edeceğim. Başımı dik tutmak zorundayım, savaşmak zorundayım. Burada sevildiğimi  biliyorum. İnsanlar seviyorlar. Oyuncularıma profesyonelce davranmaları konusunda yardımcı olmalıyım. Mutluyum ve burada devam edeceğim, liderliğimi ortaya  koyacağım.''

GS TV’de bu iddiayı ortaya atan Ömer Kükner kimdir?

Kükner, Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık A.Ş. Genel Müdürlüğü görevinden ayrıldı. Kükner, şimdilerde beIN Sports, eski adıyla Lig TV'nin genel müdürlüğü görevini bir dönem üstlenmişti. Ömer Kükner, Galatasaray’ın resmi yayın organı GS TV’de bazı programlarda yorumculuk yapıyor.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler