GS TV'de Maicon ve Eren için olay sözler!

02.12.2018 - 22:38 | Son Güncellenme: 03.12.2018 - 01:38

GS TV'de Maicon ve Eren için olay sözler!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray Vodafone Park Stadı'nda karşılaştı. 

Beşiktaş evinde kazandı

Mücadelede gülen taraf 1-0'lık skorla siyah-beyazlılar oldu. Beşiktaş bu sonuçla haftayı moralli kapattı. 

GS TV'de dikkat çeken sözler

Galatasaray'ın resmi yayın organı GS TV'de Maç Günü adlı programdaki yorumcuların sözleri ise dikkatleri çekti. 

Golcü eksikliğine vurgu...

Programda konuk olarak yer alan Ömer Kükner ve gazeteci Bülent Tuncay, forvet hattındaki eksikliğe vurgu yaptı. 

Ömer Kükner: "Maicon ileride düşünülebilir"

Ömer Kükner, "Maicon'un santrfor olarak sahaya çıkmasını düşünürüm. Futbolda böyle şeyler var. Santrfor olup daha sonra başka mevkilere geçen ya da stoper oynayıp forvete geçen oyuncular var. Maicon da ileride düşünebilir" ifadelerini kullandı. 

Bülent Tuncay: "Maicon ile Eren oynasa belki Eren de coşacak"

Öte yandan deneyimli gazeteci Bülent Tuncay ise, "Fatih Terim, mevcut kadro içinde alternatifler üretmek için çok uğraştı. Maicon da bir denensin. Eren verimsiz. Maicon ile Eren oynasa belki Eren de coşacak. Ya da cezası bitince Donk da seçilebilir. Bir tek Eren ile olmayacağı ortaya çıktı" diye konuştu. 

Kükner: "VAR sistemi, Galatasaray'ın aleyhine karar vermek için çıkarılmış"

Bu arada VAR sistemiyle ilgili de programda yorumcular çeşitli eleştirilerde bulundu. Ömer Kükner, "Göçek ile Özkahya'nın konuşmasında küfür olduğu söyleniyor. Aralarındaki konuşmaları neden yayınlayamıyorlar? Bu VAR sistemi, Galatasaray'ın aleyhine çıkarılmış bir sistem gibi" ifadelerini kullandı.

Gomis'e sansür uygulamışlardı

Galatasaray’da ortaya koyduğu performansla dikkatleri çeken ancak daha sonra sarı-kırmızılı takımdan ayrılan Bafetimbi Gomis’e kulüp televizyonu sansür uygulamıştı.

Albayrak ile tartışmıştı

Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak'la ağız dalaşına giren Bafetimbi Gomis, kulüp televizyonundan kesik yedi.

Gomis'in gollerini pas geçmişlerdi

Sarı kırmızılıların bir önceki hafta Atiker Konyaspor'la oynadığı geçmiş dönemdeki maçlar karşılaşma öncesi GS TV'den ekrana getirilirken Gomis'in golleri 'pas' geçildi.

Albayrak, Gomis'i paragöz olmakla suçlamıştı

Yönetici Albayrak, Gomis'i 'paragöz' olmakla suçlamış, golcü oyuncu da 'Zamanı gelince konuşacağım' demişti.

Konyaspor'a 3 gol atmıştı

Galatasaray ile birlikte gol krallığı sevinci yaşayan Gomis, geçen sezonki iki maçın toplamında tam 3 gol kaydetmişti.

Albayrak ne söylemişti?

Sarı-kırmızılı yönetici, "Galatasaray menfaatlerini düşünmek zorundayız. Gomis, bizden 3 milyon 300 bin Euro alıyordu. Biz gelmeden bir hafta evvel Kayseri deplasmanına gitmemişti. Parasını alamadığı için Kayseri’ye gitmemişti. Sonra İstanbul’da gol attıktan sonra ‘Paradan değil’ diye hareket yaparak formasını göstermişti. Bana, kimse Gomis’i anlatmasın. Yanına başka futbolcuları da alarak kulübün veremeyeceği şekilde zam istedi. Gomis’e Tarık Çamdal’ı örnek gösterdim. ‘1 milyon 600 bin Euro maaş alırken yarısını verelim, git’ dedik gitmiyor, dedim. ‘Benim sorunum değil’ dedi. Ben de ona ‘Sen kötü oynasaydın maaşında indirim yapacak mıydın?’ diye sordum; ‘Hayır’ diye yanıt verdi. Gomis sözleşme uzatmak istedi ya da 5 milyon Euro maaş istedi. Gomis gittiği kulüpten 10 milyon euro alıyor, biz bu paraları veremezdik.” açıklamasını yapmıştı.

"Tartışma içine girmeyeceğim"

Gomis ise Albayrak’a cevap olarak yaptığı açıklamada, ”Öncelikle Sayın Abdurrahim Albayrak ile kesinlikle bir tartışma içerisine girmeyeceğim. Çünkü; ilk olarak bu yıl kulübüm Al Hilal ile başarmak istediğim önemli hedeflerim, amaçlarım var. Bunu hatırlatmak isterim." dedi.

"Suskun kalmayacağım"

Gomis, "İkinci olarak bu Galatasaray  taraftarlarına büyük bir saygısızlık olacaktır ama bir konuda kesinlik belirtmek isterim ki suskun kalmayacağım. Çünkü; hiç kimsenin karakterimi ve yatırımlarımı sorgulamasına izin vermem ve her şeyden önemlisi hakkımda yalan söylenmesine izin vermeyeceğim. Son olarak zaman ilerledikçe tüm gerçekler söylenecek ve yanlışlar onarılacak." diyerek sözlerini noktaladı."

GS TV'de Hasan Şaş detayı

Önceki dönemde GS TV’de Hasan Şaş ile ilgili bazı detaylar dikkatlerden kaçmamıştı. Olaylı geçen Galatasaray – Fenerbahçe derbisi sonrası Şaş’a kulüp televizyonundan destek gelmişti.

Fenerbahçe taraftarları sert tepki göstermişti

Fenerbahçe taraftarlarının sert tepki gösterdiği Hasan Şaş’a Galatasaray’dan destek geldi. Kulüp, resmi yayın organı GS TV aracılığıyla Şaş’a destek çıktı.

Hasan Şaş'ın golleri yarım saat ekranda kaldı

Derbi maç sonrasında yapılan programın hemen bitiminde Hasan Şaş’ın golleri verildi. Hasan Şaş'ın attığı goller, yaklaşık yarım saat kadar GS TV'de ekranda kaldı.

Fenerbahçe'ye attığı gol de aralarında vardı...

O goller arasında Fenerbahçe’ye atılan golün de verilmesi dikkatlerden kaçmadı. Goller arasında Şaş’ın Avrupa’da attığı klas goller de yer aldı.  (AJANSSPOR DETAY)

Senin için hazırladığımız haberler