GS TV'de olay sözler: "Cüneyt Çakır, MHK Başkanı olsun"

29.09.2019 - 01:41 | Son Güncellenme: 28.09.2019 - 22:45

GS TV'de olay sözler: "Cüneyt Çakır, MHK Başkanı olsun"

Futbolculuk döneminde Galatasaray ve Beşiktaş formaları giyen Gökhan Zan, 0-0 biten Fenerbahçe derbisini, kulübün resmi yayın organı GS TV’de değerlendirdi. Zan'ın değerlendirmelerini Ajansspor derledi. İşte o sözler...

Gökhan Zan, Cüneyt Çakır’a yüklendi

Zan, karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır’a yüklendi. Sarı-kırmızılı eski futbolcu, FIFA kokartlı Cüneyt Çakır’a yüklendi.

Gökhan Zan'dan Cüneyt Çakır’a: ”Yapamıyorsan MHK Başkanı ol”

As düdüğü Cüneyt Çakır! Ya da MHK Başkanı ol. Yönetemiyorsan bırak. Profil olarak melek gibi görünüyor Cüneyt Çakır. Türkiye’de yapamıyor. Büyük maçları yönetemiyor. Yapamıyorsan bırak Cüneyt Hoca. Git Avrupa’da yap bu işleri.

“Lemina’nın pozisyonu ortada”

Bu kadar maç durur mu? Lemina’nın pozisyonu ortada. Emre’nin pozisyonu ortada. Eyyam yapmayacaksınız. Yapacaksanız da bu işi yapmayacaksınız.

“Bana kimse penaltı olmadığını anlatamaz”

Biz tabi ki oyuncularımızı da eleştiriyoruz. Fakat; bazı şeyleri göz ardı edemeyiz. Küçük detaylar önemli zaten. Müdahale arkadan net, görüyorsun. Açıklaması yok. Lemina’ya yapılan müdahalenin penaltı olmadığını kimse anlatamaz. Beni ikna edemezsin.

Gökhan Zan: ”Emre’ye bir sarılmadığı kaldı”

Hakem Çakır’ın, Emre’ye bir sarılmadığı kaldı. Her sene Cüneyt Çakır, Galatasaray’ın önüne geçmiştir. Bu performansı Çakır, Fenerbahçe Stadı’nda bu şekilde uygular mı? Bugünkü gibi o stadyumda maçı yönetemez. Yeter artık, bıktık! Hakem konuşmaktan bıktık. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler