GS TV'ye sponsor ayarı!

22.04.2020 - 16:34 | Son Güncellenme: 22.04.2020 - 16:39

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündeme yönelik açıklamalar yaptı. Sponsorlarla ilgili olarak konuşan Mustafa Cengiz'in konuşma yaptığı programda reklam arasındaki bir detay gözlerden kaçmadı. İşte o detay...

GS TV'ye sponsor ayarı!

Galatasaray başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak, CNN Türk yayınında yaptığı açıklamada sponsorlarla problem yaşadıklarını ve amatör sporları da geçici bir süre kapatmaları gerektiğini ifade etmişti. Bu açıklamaların tam tersini 1 numaralı isim Mustafa Cengiz canlı yayında dile getirdi. GS TV'de yapılan yayınla ilgili olarak bazı dikkatler gözden kaçmadı.

Abdurrahim Albayrak ne demişti?

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Albayrak, "Amatör sporları belli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarlar da razı olmalı. Bunları yapamazsak kapıya kilit vururuz. Bütün sponsorlar anlaşma iptali için yazı gönderdi. Zaten uzun süre de taraftarlar tribünde olmaz" ifadelerini kullandı.

Terra Pizza nasıl bir açıklama yaptı?

Terra Pizza’dan Ajansspor’a yapılan açıklamada, "Galatasaray SK ile 2019-2020 sezonu için sözleşmemiz devam ediyor. Ana sponsor olarak üzerimize düşen tüm sorumlulukları bugüne kadar yerine getirdik ve yerine getirmeye devam ediyoruz. Terra Pizza olarak Türkiye’nin ve Avrupa’nın spor devlerinden Galatasaray SK ile yapılan bu anlaşma ile Türk futboluna destek veriyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" ifadesi kullanıldı. 

Doğa Sigorta'nın açıklaması nasıldı?

Yine Ajansspor'a konuşan Doğa Sigorta’nın CEO’su Nihat Kırmızı, "Doğa Sigorta olarak tüm yükümlüklüklerimizi yerine getirdik. Bizim tarafımızdan bir problem yok. Anlaşmamıza göre tüm ödemelerimizi gerçekleştirdik. Bir sözleşme fesih talebimiz de olmadı. Sezonun devamında da anlaşmamızı sürdüreceğiz. Gelecek sezon için de tekrar ne yapabileceğimizi hem basketbol tarafında hem de futbol tarafında oturup konuşacağız" demişti.

GS TV'de reklam esnasında ne döndü?

Başkan Cengiz'in GS TV'deki yayınına reklam arası verildi. Söz konusu arada, hem Terra Pizza hem de Doğa Sigorta reklamlarının dönmesi dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca Cengiz, "İşin güzel yanı tepkiyi sponsorlar gösteriyor" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler